Moda
Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022. Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022. Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022. Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022. Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022. Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022. Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022. 1/21 Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022. Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022. Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022. Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022. Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022. Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022. Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022. Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022. Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022. Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022. Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022. Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022. Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022. Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022.

Sandale iz snova! Saznajte modele koji osvajaju ljeto 2022.

Konačno su na red došle otvorene cipele koje su za mnoge ujedno i najdraža ljetna obuća. U nastavku otkrivamo koje sandale će vladati modnom scenom ove sezone

Imamo radosnu vijest za koju smo sigurni da će vam namamiti osmijeh na lice – krenulo je doba sandala! Ljeto nam se bliži što znači da su zatvorene cipele sve manje potrebne, čizme već spremljene u kutiju za iduću sezonu, a na njihovo mjesto dolaze svima nam drage sandale.

Ženske sandale svrstavamo u osnovni komad obuće koji se tijekom ljeta može kombinirati uz razne odjevne kombinacije. Ove sezone očekuje nas obilje sandala različitih boja i oblika savršenih za svačiji ukus i svaku prigodu, a možete ih pronaći u svim Mass trgovinama i na webshopu. Sigurno žudite saznati u kojim ćemo sandalama zakoračiti u ovogodišnje vruće dane!

 | Autor: Mass Mass

„Ugly“ sandale  kao ljetna verzija omiljenih „ugly“ tenisica 

Baš kao što su „ugly sneakers“ ušle u naše ormare i momentalno zauzele titulu najdražeg dnevnog odabira, tako i „ugly“ sandale nastavljaju s oduševljavanjem. Iako su svi misli da će „ugly „cipele biti ništa više od sezonskog modnog hira, ovaj tip obuće svakom sezonom postaje sve popularniji. Kako zbog svoje udobnosti tako i zbog svestranosti modela i sve ljepšeg izgleda koji je postao široko prihvaćen. Najljepše “ružne” sandale, koje pristaju uz sve casual ljetne stylinge, možete pronaći u Mass trgovinama i na webshopu u kolekcijama brendova Dr. Martens, Replay, Buffalo, Pepe Jeans i Creator.

 | Autor: Mass Mass

Kroz ljeto u sandalama s platformom i rebrastim potplatima 

Udobnost i odvažnost bit će glavni atributi ovog ljeta jer izbor sandala s platformom nikad nije bio impresivniji. Ovaj tip sandala je izvrstan odabir za one kojima je udobnost na prvom mjestu jer platforma dodaje visinu bez da opterećuje vašu nogu. Ove godine rezani potplati postaju pravi hit, poput onih u obući Wrangler i Sherlock Soon. Za one koji vole mamiti poglede i biti drugačiji, ovog ljeta osigurajte si par sandala poput Dr. Martens, a njih možete kombinirati čak i s kratkim svilenim čarapama!

 | Autor: Mass Mass

Carstvo detalja 

U skladu s veselim i vedrim ljetnim danima, ovogodišnje sandale prepune su svjetlucavih i blještavih detalja koji će vas obasipati pozitivnom energijom čim ih odjenete! Interesantni detalji poput kamenčića i pletenica te kombinacija različitih uzoraka i živih boja oduševit će vas već na prvu. Tijekom dana one će biti točka na ”i” opuštenom stylingu, a navečer će obogatiti svaku elegantniju modnu kombinaciju. Nikako nemojte propustiti mega trend – uzorak bottega pletenice. Više inspiracije možete potražiti na mass-shoes.com gdje će vas očarati kolekcija obuće UpcollectionGioseppo, Bugatti i Sherlock Soon.

 | Autor: Mass Mass

Glamurozna i vječna visoka potpetica

Stiglo je vrijeme za dozu glamura i elegancije u znaku atraktivnih sandali s visokom potpeticom. S velikim zadovoljstvom ovog ćemo ljeta svoje kombinacije uveličati sandalama s visokom petom. Ono što nas najviše veseli je činjenica da su sve vrste potpetica u modi, od klasičnih tankih do četvrtastih i punih peta. Koji god model da preferirate, nećete ostati razočarani jer su police Mass trgovina opskrbljeni predivnim modelima brendova Tommy Hilfiger, Lauren, Guess, Liu Jo i Tom Tailor.

 | Autor: Mass Mass

Ljeto u nježnim nijansama 

Nosive i šarmantne, karakteristike su ovosezonskih boja koje će prevladavati među ljetnom obućom. Police Mass trgovina već su zablistale u bijeloj, bež, mint, baby pink, konjak te pastelnim bojama jer ovogodišnje sandale dolaze upravo u tim hit nijansama. Dok konjak boja sandale čine upečatljivim i dojmljivim, sandale u bijeloj boji bit će idealan odabir za kreiranje „chic“ outfita. Trendi boje viđamo i kod sportskih modela sandala, poput Teve, što je dokaz da je zaista riječ o MASS have obući. 

 | Autor: Mass Mass

Nepogrješivi minimalizam 

U našem ormaru postoji barem po jedna minimalistička kombinacija s kojom znamo da ne možemo pogriješiti. Štoviše, minimalizam odiše elegancijom što čini naš look sofisticiranim i pritom prikladanim za čitav niz prigoda. Za svaku ženu, bilo da obožava ravne potplate ili štikle, postoji savršen par minimalističkih sandala. Jedan hint za ovogodišnji ljetni trend: minimalističke sandale na tankom potplatu s tankim remenčićem u stilu japanki. Takve modele možete pronaći u Mass trgovinama i na Mass webshopu kod brendova Pepe Jeans, Steve Madden i Buffalo koji su već primijenili ovaj novi ljetni trend!

 | Autor: Mass Mass

Uzbuđenje oko ljeta i ljetne obuće je sve veće, a Mass police sve bogatije. Neka vaše ljeto započne sa stilom! Uživajte u pregledavanju prekrasnih ovosezonskih sandala u Mass trgovinama i na mass-shoes.com i upotpunite svoje ljetne stylinge! 

Photo: Mass