Moda

Sama svoja majstorica: Kako od omiljene marame napraviti trendi haljinu?

Riječ je o najekonomičnijoj stilskoj ideji koju ćete ikada dobiti. Sve što vam je potrebno za realizaciju već imate kod kuće pa će vaš novčanik gotovo skakati od sreće...

Idealno je vrijeme za obnavljanje garderobe, kao i za novu ljetnu haljinicu. No, ponekad u borbi između razuma i trendesetterice u vama, unatoč genijalnim sniženjima koji vas uporno dozivaju iz izloga trgovina pokraj kojih prolazite, u vašem životu prevlada glas zdravog razuma.

Takvim odlukama se neopisivo vesele vaš novčanik i bankovni račun, dok vi neutješno tugujete. 

Kako bismo vam olakšali te teške dane, donosimo vam genijalnu ideju za DIY projekt kojem će se veseliti svaka prava fashionistica, a predlaže blogerica Leandra Medine koja stoji iza bloga The Man Repeller. Za predivne mini haljine ne trebaju vam apsolutno nikakve dizajnerske vještine, već samo dvije omiljene marame, remen i dvije minute slodnog vremena.

 | Autor: Man Repeller Man Repeller

I naravno, pripremite papiriće na kojima ćete dijeliti autograme jer, vjerujte, svi će željeti potpis veličanstvenog tvorca ove genijalne modne ideje. 

Nakon što ste pronašli dvije marame odgovarajuće veličine jednostavno uzmite dva ruba i svečite čvrste čvorove.

 | Autor: Man Repeller Man Repeller

Istu stvar ponovite i s drugim krajem, te navute svoju novu haljinu na sebe. Cijelu kreaciju učvrstite remenom i uživajte u mini haljinici idealnoj za vruće ljetne noći!

Photo: Man Repeller

Komentari 0