Moda

Sa žicom il bez? Pametni dodaci u ulozi nakita

Pametni dodaci poput sata ili narukvice sve više upotpunjuju naš lifestyle, mijenjaju naše navike, pa i djeluju poput nakita

Je, bilo bi genijalno da je sve bežično - punjenje, slušanje mjuze... O.K., ima bežičnih slušalica i bežičnih stolova koji nam obećavaju život bez žice, ali ipak, ta tehnologija i dalje nije dio naše svakodnevice. Zato volim bežičnu - narukvicu.

 | Autor: arhiva arhiva

Pametni dodaci poput sata ili narukvice, koji sve više izlaze iz okvira ljubitelja tehnologije i osvajaju svijet (neki smart satovi izgledaju kao klasični, iako iskreno ljepše mi je kad smart watch izgleda poput maloga kompjutora), sve više upotpunjuju lifestyle, mijenjaju naše navike i donose nam neke nove.

 | Autor: arhiva arhiva

Dobra ideja su i slušalice koje glume kragnu za ljubitelje uživanja u glazbi. A što se tiče stare dobre žice - dobrodošla je ona koja izgleda poput ogrlice (prijedlog su one gumene koje se manje petljaju). Ukrašen perlicama u bojama, drukčiji dizajn (kao dio slušalica) odlično imitira nakit.

 | Autor: arhiva arhiva

Ima još jedna odlična žica, i to ona koja ide iz torbice. Ili novčanika. Mislim na stvari koje imaju ugrađenu bateriju kojom ćemo napuniti mob. Primijetila sam da sve više modnih tvrtki mijenja svoje proizvode na način da ih tehnološki unapređuje, a unutarnja tanka i elegantna baterija jedna je od najboljih stvari koje se mogu naći u našoj torbici ili novčaniku.

 | Autor: arhiva arhiva

Napredak će se vjerojatno u jednom trenutku ubrzati, kako to već ide sa svijetom tehnologije, pa ćemo nositi pametne satove i narukvice s mekanim, savitljivim zaslonom... zamišljam jedan cool modni dodatak visoko na ruci, na nekom ljetnom festivalu... ili torbicu s ekranom koji mijenja boje i uzorke. Ma to je samo početak, ovo postaje sve zabavnije. I pametnije! 

Photo: arhiva

Komentari 0