Moda
S piste na ulicu: Kako izgleda minimalizam s efektnim pomakom? S piste na ulicu: Kako izgleda minimalizam s efektnim pomakom? S piste na ulicu: Kako izgleda minimalizam s efektnim pomakom? S piste na ulicu: Kako izgleda minimalizam s efektnim pomakom?

S piste na ulicu: Kako izgleda minimalizam s efektnim pomakom?

Elegantne teksture, krojevi, volumen, decentne nijanse...basic stil dobio je novo ruho, a itekako trpi i detalje od nakita do remena

Kad poželite pauzirati od spajanja nespojivih komada, raznih uzoraka i šarenih stilskih izričaja, tu je postminimalizam. Pročišćena elegancija, ženstvenost samo takva. To ne znači da morate izbaciti sve modne dodatke, dapače, zadržite ih, ali ih koristite pametno.

 | Autor: Guliver/Shutterstock Guliver/Shutterstock Bottega Veneta

Uklopite u styling nenametljivo, a opet da izgleda kao da ta kombinacija ne bi bila dobra baš bez tog detalja. U ovoj stilskoj priči sve izgleda vrlo luksuzno i to ćete postići vrlo lako. Teksture, teksture i samo teksture. Poput ove plisirane haljine Jil Sander, modne kuće inače poznate po minimalizmu s pomakom. Nije to plisirani komad kakav smo nosili prošle sezone, više zgusnuta, sitna plisirana tekstura koja je dovoljno upečatljiva da može ponijeti cijelu kombinaciju.

 | Autor: Guliver/Shutterstock Guliver/Shutterstock Jil Sander

Veliki remen također su se vratili pa ih iskoristite, a nemojte odustati ni od “statement” nakita, samo neka bude prozračan, pomalo “nevidljiv” u tonalitetu. Od Bottege Venete i J. W. Andersona, preko Stelle McCartney, do Hermèsa, inspirirajte se njihovim kolekcijama, a iskoristite i komade koji se ističu pomaknutim krojevima, voluminoznošću. I Mangova nova kolekcija u ovom je basic, minimalističkom duhu.  

 | Autor: Guliver/Shutterstock Guliver/Shutterstock Stella McCartney

 

Photo: Guliver/Shutterstock

Komentari 0