Moda

S ljetom iza sebe možemo rezimirati: ovo je bio najpopularniji badić sezone. Nijedan nije ostao na policama

  • Gotovo je s plažom i kupanjem, ali najpopularniji badić sezone ne možemo zaboraviti
  • Nosile su ga brojne influencerice, ali i druge žene tako se pitamo je li ijedan više ostao na policama
  • Riječ je o crno-bijelom kupaćem kostimu brenda Extreme Intimo koji je sad i na post sezonskom sniženju

Zapravo, u zadnjim danima rujna bilo bi nam normalno reći da je ljeto već odavno iza nas, ali nije! Temperature ne padaju, more se ne hladi i sretnici koji žive na lijepom plavom Jadranu ili su tako mudri da godišnji na obali koriste tek kad se turisti vrate kući, veselo izvještavaju kako se još uvijek može i sunčati i kupati. I drago nam je zbog toga - spadamo u onu skupinu koja bi najradije da ljeto i sve lijepo što uz njega ide, ne završi nikada.

Pa se tako, iako je jesen već i kalendarski započela rado prisjećamo najvrućih mjeseci, a sad, na kraju sezone imamo i uvid u to što se najviše nosilo. Kad je o komadima za plažu riječ, svakako nas je zaintrigirao ovaj kupaći kostim. Čini se da su ga ljetos nosile sve naše (OK, puno njih) modne trendsetterice. Na prvu badić nije jako upadljiv. Diskretan, crno-bijelo dvodjelni kupaći kostim, više sportskog nego ženstvenog kroja... Ne bi vam na prvu zapeo za oko, no ovako kad ga vidimo na brojnim damama i u brojnim plažnim kombinacijama moramo priznati da su dobro odabrale. 

Riječ je o modelu brenda Extreme Intimo koji postoji u dvije varijante: sportskoj, kakvu su mahom pokupovale naše influencerice i ženstvenijoj, s visokim gaćicama i grudnjakom s košaricama. Da, ovog prvog više nema na policama, rasprodan je, ali drugi je na sniženju s gaćicama za 10,25 eura i gornjim dijelom za 16,75 eura. Evo tko ga je nosio ovog ljeta:

Donna Lugonja

Pamela Badžek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

Dora Predojević

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora Predojevic (@dorica505)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora Predojevic (@dorica505)

Dorin Zelenika

Anastazija Makjanić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastazija (@stazisweets)

Photo: Instagram@august_xvi

Komentari 0