Moda

S fora božićnim natpisima, ove ženske čarape su baš statement komad

Blagdani se bliže nevjerojatnom brzinom, a sva ona slavlja u prosincu puno su nam draža ako za njih odaberemo modnu kombinaciju u kojoj ćemo zablistati u stvarno posebnom izdanju. Ako uz to voliš najlonke s uzorkom, ove najnovije iz blagdanske kolekcije brenda Saint Sass totalno su fora. Ove statement ženske čarape na sebi imaju izvezene zanimljive detalje, točnije izjave inspirirane božićnim običajima 'Santa I can explain' ili 'Naughty but nice'.

Sve ove godine smo takve duhovite natpise viđali na božićnim džemperima ili pidžamama, od sad u božićnoj možemo odabrati i najlonke koje će na nozi izgledati vrlo efektno, uz mini suknje ili kratke hlače, a i izmamiti poneki osmijeh. Natpisi se pomalo doimaju i kao tetovaža na nozi koja se elegantno ističe iznad koljena.

 | Autor: Saint Sass Saint Sass Foto: Saint Sass, ženska čarapa (34,90 eura)  | Autor: Saint Sass Saint Sass Foto: Saint Sass, ženska čarapa (34,90 eura)

No, ovo nisu jedine ženske čarape s natpisima koje proizvodi njemački brend statement ženskih čarapa. Popularnost su stekli upravo izradom najlonki na kojima se ispisuju uzrečice iz pop kulture, kao i čuvene izjave poznatih osoba. Također, listajući njihovu web stranicu, pronašle smo kako u ponudi imaju i mogućnost da sama kreiraš izgled čarapa pa tako možeš birati različite natpise kao i to hoćeš li ih ukrasiti glitterom i perlicama. 

 

 

Photo: Instagram @saintsass

Komentari 0