Moda

Ruksak koji osvaja svojim stilom

Hrvatski ljubitelji mode oduševili su se novim ruksakom koji osvaja svojim dizajnom i funkcionalnošću. Dizajn Human roll top ruksaka potpisuje Darko Dominik, vlasnik dizajn trgovine Prostor iz koje planira izbaciti još proizvoda u budućnosti.

Uniseks model ruksaka izrađen je u minimalističkom stilu od kože sa zanimljivom kožnatom kopčom koja se lako prilagođava, ovisno o tome koliko stvari se nalazi u ruksaku. 

 | Autor:

''Ideja za ruksak nastala je iz osobne potrebe za praktičnim i atraktivnim rješenjem pri svakodnevnom obavljanju privatnih i poslovnih zadataka, često koristeći bicikl po različitim vremenskim uvjetima. Želio sam dizajnerski uspješno riješen proizvod jednako funkcionalan i koristan u  različitim situacijama kao što svakodnevna kupovina namirnica, odlazak na posao, sportske aktivnosti ili kratko putovanje. Jednom riječju praktičan i atraktivan uniseks ruksak za svaku priliku'', započinje Darko kako je došao do ideje za stvaranjem ruksaka.

 | Autor:

Nastavlja kako je prototip dobio iznimno puno pozitivnih kritika što je rezultiralo već drugom limitiranom serijom, dok je prva serija u potpunosti rasprodana. Ljudi su prepoznali kvalitetu i sviđa im se dizajn, a jednako se sviđa i djevojkama i muškarcima, iako djevojke trenutno vode što se kupnje tiče.

 | Autor:

''Druga limitirana serija je trenutno u ponudi, a istodobno radim na proljetnoj kolekciji te nekim novim torbama sličnog senzibiliteta koje će biti uskoro u ponudi. Ruksaci su izrađeni u minimalnim serijama s ljubavlju i pažnjom prema krajnjem korisniku'', zaključio je Darko.

 | Autor:

Ako se i vama dopadaju ovi unikatni i funkcionalmi ruksaci, svoj primjerak potražite u dizajn trgovini Prostor u Mesničkoj 5 u Zagrebu.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: None

Komentari 0