Moda

Romantika i rock u jednom: Nevena Rendeli zna kako

Buduća mama blizanaca svima je dokazala da romantične kombinacije istovremeno mogu biti i rokerske

Već sada je jasno, za Nevenu Rendeli bit će ovo odlična godina. Naime, lijepa voditeljica nedavno je otkrila kako očekuje blizance te potpuno očekivano izazvala lavine oduševljenih komentara i čestitki na društvenim mrežama.

Ipak, o njenoj trudnoći počelo se nagađati i nešto ranije kada je zanimljivom kombinacijom dala naslutiti da se ispod kožne haljine skriva i zaobljeni trbuščić, a ubrzo nakon toga potvrdila je kako će očito s punim pravom nositi titulu jedne od najbolje odjevnih domaćih trudnica.

To je potvrdila i na sinoćnjoj premijeri filma "Trampolin" u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema na kojoj se pojavila u crno bijeloj kombinaciji. 

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Romantičnu asimetričnu haljinu s čipkastim detaljima odlučila je spojiti s pomalo neočekivanim detaljima te joj tako dati rokersku notu. Crna kožna jakna, kratke čizme i torbica s metalnim detaljima bili su pun pogodak, a buduća mama dokazala je da stajliš kombinacije istovremeno mogu biti i udobne.

Podsjetimo, Nevena Rendeli i Mak Vejzović vjenčali su se na Kornatima prošlog ljeta, nakon godinu dana veze, a prinove bi mogle stići taman na vrijeme na zajedničku proslavu prve godišnjice braka.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0