Moda

Romantično izdanje Cate Blanchett

Poznata australska glumica pojavila se u ponedjeljak, 22. srpnja na premijeri svog posljednjeg filma 'Blue Jasmine' u New Yorku. Cate je poznata po svojim neobičnim odabirima, a ovoga puta je plijenila poglede zbog zanimljive kombinacije kaputa i haljine.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Kreacija modne kuće Balenciaga kombinira kaput stroge i neobične linije s romantičnom haljinom. Boja breskve je dominantna u čitavoj kombinaciji, dok se na donjem dijelu haljine nalaze detalji s bijelim cvijećem. Kaput je svakako najupečatljiviji, s obzirom da se radi o komadu kratkih rukava s namjerno preširokim prednjim dijelom i stražnjim koji prelazi u šlep. U kombinaciji s haljinom djeluje vrlo zanimljivo i avangardno.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Cate zna kako kombinirati neobične komade i stoga je uz ovaj styling birala upadljive naušnice i nude cipele, te make up u bojama breskve koji se izvrsno nadopunjavao uz outfit. Rumenilo je naglasilo glumičine jagodice lica, a oči su istaknute uz nekoliko slojeva maskare i crnu olovku. Frizura je blago podignuta u visoku punđu koja je zaokružila ovaj neobičan styling. 

Kod Cate smo naviknuti na neobična izdanja, ali nas je ovoga puta ponovno uspjela iznenaditi svojim odabirom. Sama haljina djeluje romantično i pomalo lepršavo, dok u kombinaciji s neobičnim kaputom dobiva sasvim novo lice koje bi vjerojatno izgledalo smiješno na bilo kome drugome, dok Cate jako dobro zna kako nositi takve kreacije.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Gulliver Image/Getty Images

Komentari 0