Moda

Rokersko izdanje Daniele Trbović

Predstavljanje nove kolekcije proljeće/ ljeto 2013. brenda iBLUES koje je održano u subotu, 13. travnja,okupilo je brojna poznata lica među kojima se najviše istaknula naša poznata voditeljica Daniela Trbović koja se odlučila za crno bijelu odjevnu kombinaciju.

 | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Goran Stanzl/PIXSELL

Televizijska voditeljica pojavila se u crno bijelom izdanju s rokerskim detaljima kojima je uspjela dodatno podići styling. Jednostavne crne hlače i klasičnu bijelu košulju upotpunila je detaljima poput crnog remena ukrašenog zakovicama, kožnatom narukvicom i Maison Martin Margiela for H&M ogrlicom za kojom su poludjele fashionistice diljem zemlje. Sve skupa je zaokružila dugačkim crnim kardiganom i izgledala odlično! Jednostavan make up i već klasična raspuštena frizura koja je voditeljičin svojevrsni zaštitni znak odlično su se uklopili uz outfit, a Daniela je svojim držanjem i stavom pokazala kako se osjeća ugodno i upušteno u ovakvom izdanju.

 | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Goran Stanzl/PIXSELL

Događaj je također posjetila i pjevačica Ivana Husar Mlinac koja je iskoristila toplo vrijeme i odjenula zelene satenske hlače mrkva kroja s klasičnim modelom sakoa i crnim salonkama. Ideja je dobra, međutim kombinezon ne laska figuri i bespotrebno proširuje na području bokova. Frizura i make up su standardni i lijepo su se uklopili uz čitav styling.

 | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Goran Stanzl/PIXSELL

Tihana Harapin Zalepugin je poznata po svom specifičnom stilu odjevanja kojem je dosljedna već godinama, a tako je bilo i ovom prilikom. Crnu kombinaciju je upotpunila remenom i interesantnom torbom, a sunčanim naočalama je također dodala, ove sezone popularan, rokerski touch.

 | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Goran Stanzl/PIXSELL

Kombinacije detaljnije pogledajte u galeriji...

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Komentari 0