Moda
1/11

Rokerski styling Sare Renar

U srijedu 15. listopada na Zagrebačkom Velesajmu održana je druga večer Perwoll Fashion-hr-a na kojoj je zasebnu reviju predstavio modni dvojac ELFS. Brojni ljubitelji veselog dizajna pohrlili su u prve redove, a najviše pažnje plijenile su pjevačica Sara Renar, glumica Petra Kurtela i manekenka Iris Rajčić.

Mlada pjevačica Sara Renar odlučila se za casual rokerski styling koji je svakako odskakao od ostalih posjetiteljica.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Sara je kombinirala crne skinny traperice s jednostavnom bijelom majicom, a cijeli look je upotpunila maslinasto zelenom parkom. Rokerske crne gležnjače idealno su se uklopile u ležerni styling, a nakit je u potpunosti izostao. Sara je pomoću crnog tuša stavila naglasak na oči dok je ostatak lica bio u nude tonovima. Pjevačica je svoju bujnu dugu kosu raspustila čime je ovaj casual styling dobio pravu točku na i.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Nešto drugačiju kombinaciju odabrala je glumica Petra Kurtela koja se odlučila za minimalističko izdanje. Potpuno crni look s prozirnim crnim materijalom na gornjem dijelu upotpunila je uz odlične zlatno-crne salonke na špic i pripadajuću torbicu. Make up je također bio minimalan uz deblju liniju tušem, a strogo zalizana frizura podignuta u rep upotpunila je look.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

U većini zagasitih i crnih kombinacija, svojom kombinacijom je pažnju plijenila manekenka Iris Rajčić koja je pokazala kako je bijela košulja idealan odabir za svaku kombinaciju. Upravo takav klasičan model uskladila je uz zanimljive kožne hlače sivkaste nijanse visokog struka koje se sužuju prema krajevima. Crne salonke na špic i upadljiva crvena mala torbica izvrsni su detalji, jednako kao i pomalo pin up make up look. Oči su istaknute mačkastom linijom tuša i umjetnim trepavicama, a licem dominira crveni ruž koji je naglasio porculanski ten. Blago valovita frizura prebačena na jednu stranu također je dala retro dašak stylingu, a Iris je oduševila svojom klasičnom elegancijom.

U galeriji pogledajte fotografije ostalih uzvanika...

Photo: Grgur Žućko/PIXSELL

Komentari 0