Moda
Robert Sever vodi vas iza kulisa modnog snimanja pomoću virtualne stvarnosti Robert Sever vodi vas iza kulisa modnog snimanja pomoću virtualne stvarnosti Robert Sever vodi vas iza kulisa modnog snimanja pomoću virtualne stvarnosti

Robert Sever vodi vas iza kulisa modnog snimanja pomoću virtualne stvarnosti

RS behind the scene video JE koji donosi priču o prvom lookbooku zabilježenom 360-stupanjskom kamerom...

Poznati modni dizajner Robert Sever u suradnji sa Samsungom premijerno je u City Centeru one West predstavio RS behind the scene, video koji donosi priču o prvom lookbooku zabilježenom 360-stupanjskom kamerom za tehnologiju virtualne stvarnosti. Pogled iza kulisa modnog snimanja za kolekciju, koja je nedavno predstavljena na 23. izdanju BIPA FASHION.HR-a, zahvaljujući novim tehnologijama donosi nezaboravno iskustvo i uvid u potpuno drugu stranu modne priče. U virtualnu stvarnost zavirile su i poznate obožavateljice Sever branda: Katarina Baban, Sonja Kovač, Renata Sopek, Sementa Rajhard i Lucija Lugomer. Robert Sever odlučio se na snimanje ovog videa kako bi svojim obožavateljima, i svima koji vole i cijene modu, približio dio atmosfere s uzbudljivog modnog snimanja. 

 | Autor: arhiva arhiva

„Na samom snimanju smo se odlično zabavljali kao i uvijek. Tim s kojim smo surađivali je tim koji stoji iza mnogo RS vizuala pa kako već godinama radimo zajedno i ovo je bilo samo još jedno zabavno iskustvo“, prepričao je Robert Sever dojmove sa snimanja, a kako je to stvarno izgledalo svi zainteresirani mogu pogledati do 20. studenog u City Centeru one West.

 | Autor: arhiva arhiva

„Jako smo sretni da smo imali priliku i na ovom projektu surađivati sa Samsungom, čija nam je tehnologija omogućila da našim klijentima i obožavateljima našeg rada prikažemo nešto novo i iznimno suvremeno“, rekao je dizajner, koji se odlučio na dosad neviđeni način integrirati najnovije tehnologije u prezentaciju svojeg modnog stvaralaštva i tako obožavateljima omogućio jedinstveno subjektivno iskustvo mode. „Sama ideja da se nešto može snimiti u 360 stupnjeva i potom prikazati u ovom formatu, zahvaljujući virtualnoj stvarnosti, je potpuno nadahnjujuća za puno različitih ideja koje mislimo i dalje komponirati u rad RS branda“, dodao je Sever, koji unatoč tome što je inspiraciju za kolekciju Martina našao u modi 70-ih i razdoblju baroka, pokazuje da moda savršeno prati najnovije trendove kad su u pitanju tehnologije i načini komunikacije. 

 

Na snimanju lookbooka u Galeriji Kranjčar, koji će se moći pogledati u virtualnoj stvarnosti, za fotografije je bio zadužen Marko Grubišić, za makeup Saša Joković dok je za kosu i styling modela, Mie Puh i Katarine Mamić iz agencije Talia model, bio zaslužen sam dizajner uz asistenta Slobodana Velickog. U galeriji zavirite u novi lookbook. 

Photo: Marko Grubišić

Komentari 0