Moda

Robert Sever kolekcijom Martina najavljuje chic modnu jesen

„Elaborirana kolekcija koja sadrži sve, od ručno pletenih vunenih vesti, parki, bomberica, hlača pa sve do selekcije večernje odjeće, namjenjena je svakodnevnom životu žene."

Nakon iznimno uspješne slavljeničke kolekcije kojom je u ožujku obilježio 15 godina karijere, Robert Sever za nadolazeće izdanje BIPA FASHION.HR-a priprema novu kolekciju koja nosi ime Martina, a koju će predstaviti na samostalnoj reviji pod pokroviteljstvom Samsunga. Kako brand Robert Sever uvijek prati najnovije trendove i ide u korak s vremenom i potrebama žena za koje dizajnira, suradnja s jednim od najpopularnijih tehnoloških brendova - Samsungom - odličan je spoj kreativnosti, orginalnosti, suvremenosti i funkcionalnosti koja krasi oba ova branda. 

 | Autor: arhiva arhiva
Kolekcija Martina za nadolazeću jesen/zimu sadrži čak 60 odjevnih kombinacija nude odgovor na pitanje što je potrebno kako bi svaka žena, neovisno o dobi ili konstituciji izgledala dobro i osjećala se nesputano.

 | Autor: arhiva arhiva

Inspiraciju za ovu kolekciju dizajner je pronašao u glazbenim stilovima grunge, rock, te u raskošnom razdoblju baroka. Moda 70-ih i estetika francuskog Voguea prevedeni su na suvremeni nosivi jezik s prepoznatljivim chic Sever potpisom u kolekciji koja će oduševiti ljubiteljice casual, urbane mode s originalnim detaljima.

 | Autor: arhiva arhiva

„Elaborirana kolekcija koja sadrži sve, od ručno pletenih vunenih vesti, parki, bomberica, hlača pa sve do selekcije večernje odjeće, namjenjena je svakodnevnom životu žene. Svi odjevni komadi koji svakodnevno trebaju ženi su uključeni u kolekciju, a košulje i volani su nešto što je zastupljeno u svim sekcijama i u raznim formatima“, opisuje Sever novu kolekciju.

 | Autor: arhiva arhiva

Poznat po vrhunskoj izradi i nevjerojatnoj pažnji i usmjerenosti na detalje što se očituje kako kroz odjevne komade, tako i kroz modne dodatke, Sever i za ovu sezonu priprema posebne modne detalje. „Ovog puta prezentiramo nove modele kruna, krznene grijače za uši, torbice, novi must have - bandana marame, naušnice, vunene kape i sve ostalo što je potrebno da bi se stvorio total look po kojem smo kao brand i poznati u našim prezentacijama“, najavljuje dizajner.

 | Autor: arhiva arhiva

Photo: arhiva

Komentari 0