Moda

Robbie Williams bira statement detalje

U utorak 13. kolovoza očekuje nas nastup britanskog zločestog dečka popa, Robbieja Williamsa. Turneja 'Take The Crown' u punom je zamahu, a sudeći prema održanim koncertima, očekuje nas izvrstan show.

 | Autor: Music Pics/Press Association/PIXSELL Music Pics/Press Association/PIXSELL

Robbiejevi koncerti su već poznati kao izvrsna kombinacija glazbe, performansa i odlične komunikacije s publikom, a ovu turneju obilježava ne samo zanimljiv stage, već i otkačeni crni styling. Naime, glavni outfit britanskog pjevača sastoji se od crnog odijela s upadljivim sakoom.

 | Autor: Sonja van Kampen/Geisler-Fotopre/DPA/PIXSELL Sonja van Kampen/Geisler-Fotopre/DPA/PIXSELL

Crne hlače klasičnog ravnog kroja, crna košulja i crni prsluk najelegantnija su muška kombinacija, posebice ako dodate kravatu kao završni touch. Međutim, kada se radi o scenskom looku, potreban je upadljiv detalj, a Robbie je odabrao upravo to. Sako frak modela posut crnim šljokicama osigurava da za vrijeme koncerta pratite pjevača po stageu bez obzira koliko daleko sjedite, stojite ili plešete.

 | Autor: Music Pics/Press Association/PIXSELL Music Pics/Press Association/PIXSELL

Glam rock detalju se u razbijanju ozbiljnosti pridružuju i platnene starke u kojima Robbie nesmetano skače i pleše po pozornici, a rockabilly frizura odlično zaokružuje čitav styling. Koncert koji jedva čekamo i vjerujemo da će i pred zagrebačkom publikom Robbie zablistati.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Friso Gentsch/DPA/PIXSELL

Komentari 0