Moda

Rihanna u provokativnom korzetu

U srijedu, 7.11.2012., u New Yorku je održana modna revija poznatog brenda donjeg rublja Victoria’s Secret. Uz pregršt prekrasnih anđelica, koje zasluženo nose titulu najseksepilnijih žena svijeta, pažnju je plijenila i popularna pjevačica Rihanna, koja je i ovoga puta je pokazala kako nije navikla ostati u sjeni.

Iako je mnogi smatraju ikonom stila, Rihanna svojim upitnim modnim kombinacijama taj status sve više dovodi u pitanje. Ništa manje provokativna nije bila niti sinoć, kada je kao jedan od izvođača zatvorila posljednji dio revije Victoria’s Secret. Njen nastup mnogi su ocijenili i više nego uspješnim te je čak optužena da je “ukrala” reviju, s obzirom na to da je pokraj nje bilo teško držati pažnju na modelima. Jedno je sigurno, Rihanna u svojim modnim kombinacijama nije ostala nezamijećena, no ono što izaziva dvojbe jest pitanje dobrog ukusa.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Rihanna se na crvenom tepihu pojavila noseći kratki, svileni top crne boje u kombinaciji s bijelom suknjom srednje dužine i sivim cipelama na petu. Iako je kombinacija tih boja klasičan izbor s kojim se može rijetko pogriješiti, sam kroj i dužina suknje pokvarili su cjelokupan dojam outfita, koji se jedini nalazio na tragu elegancije. Također, izbor decentne ogrlice uklopio se u styling, dok je narukvica na gležnju nepotreban detalj koji se nikako ne uklapa uz izbor cipela.

Tijekom svog nastupa, Rihanna je promijenila dva outfita. Prvo se pojavila u već prepoznatljivom, provokativnom izdanju, igrajući na kartu seksepila. Crna, duga korzet-haljina s dubokim prorezom otkrivala je samostojeće čarape i haltere te je nespretno kombinirana s teškim, crnim čizmama. Cijeli outfit zaokružen je čipkastim rukavicama i bogatom ogrlicom od bisera u kombinaciji s naočalama bisernih okvira. Iako je ukupan dojam trebao podsjećati na legendarnu Audrey Hepburn, jedino što je Rihanna ovim uspjela jest stvoriti još jedan styling na rubu kiča.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Drugi outfit u kojeg se Rihanna presvukla tijekom nastupa bio je puno nježniji, no i ovdje je cjelokupan dojam narušen nepotrebnim ogrtačem zavezanim oko struka i krivim izborom cipela. Kombinacija donjeg rublja i romantičnog čipkastog ogrtača idealno se slaže s izborom nakita koji dodaje dozu glamura cijeloj kombinaciji, no taj je sklad nažalost narušen.

Izbor frizure i make-upa govori kako je Rihanna ciljala na glamur 40-tih, no taj look nije uspjela ostvariti u potpunosti niti u jednoj od ove tri kombinacije, unatoč svom potencijalu. Da li za to možemo kriviti njenu naklonost provokativnom stylingu ili je za sve kriv odabir stilista, ne možemo znati. No, nadamo se da će se Rihannine modne kombinacije uskoro popraviti, inače će umjesto simbola dobrog ukusa postati simbol za kič.

U galeriji detaljnije pogledajte sva tri stylinga popularne pjevačice...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0