Moda 12. prosinca 2014.

Rihanna oduševila elegantnim izdanjem

@ www.splashnews.com.

U četvrtak 11. prosinca u Beverly Hillsu u Kaliforniji održan je dobrotvorni bal ''Diamond Ball''. Na crvenom tepihu je najviše pažnje plijenila pjevačica Rihanna koja se odlučila za elegantnu haljinu s potpisom Zaca Posena.

Satenska haljina osvaja na prvi pogled zanimljivim gornjim dijelom koji u prvi plan stavlja dekolte te se pruža u blagi sirena kroj prema podu.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Nježna nijansa crvene boje odlično se nadovezuje na Rihannin ten, a obzirom da se ipak radi o ''Dijamantnom balu'', pjevačica se odlučila za upravo takve detalje. Bogata ogrlica te narukvica i statement prstenovi nose potpis draguljarske kuće Chopard, a šećer na kraju su i dijamante naušnice koje krase oba uha.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Rihanna je svoju kosu zavezala u elegantnu zalizanu punđu, a jaki make up idealno je zaokružio cijeli styling. Tamni ruž boje vina naglasio je usnice, dok su umjetne trepavice i retro debela linija tušem istaknuli oči. Iako smo naviknuli Rihannu viđati u provokativnim kombinacijama, pokazala je kako joj i damska elegancija jako dobro stoji!

U galeriji detaljnije pogledaj fotografije...

Komentari 0