Moda 05. svibnja 2015.

Rihanna - najveća modna katastrofa Met Gale

Gulliver Image/Getty Images.

Rihanna je svojom pojavom na Met Gala eventu održanom u ponedjeljak 4. svibnja oduzela dah svih prisutnih u raskošnoj zlatno žutoj kreaciji. Bilo da su takve reakcije proizašle zbog zgražanja ili zbog oduševljenja, sigurno je da je bila zvijezda večeri.

Tema večeri bila je Kina pa su se sve zvijezde trudile da svojim modnim izborima što vjernije dočaraju duh ove egzotične zemlje. Tako se Rihanna odlučila za haljinu koja je svojim izgledom više podsjećala na bundu. No, pjevačica ionako ne mari za ustaljena pravila odijevanja pa smo ovako što mogli očekivati od nje. Već dobro znamo da joj je apsolutno svejedno o kojem se odjevnom predmetu radi jer će ga ona obući na način na koji ona želi.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Haljina golih otkrivenih ramena koja su bila okružena krznom, sprijeda je pružala pogled na gotovo potpuno otkrivene noge, dok se sa svoje stražnje strane bogato vukla po podu. Ispod ove haljine ili bolje reći ogrtača dizajnera Guo Peia iz njegove haute couture kolekcije, lagano se nazirao rozi korzet. Rihanna je look naglasila zlatnim detaljem u kosi i decentnim nakitom u vidu ogrlice u nekoliko tankih nizova.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Premda se radi o eventu koji redovito posjećuju sve najveće zvijezde te je u skladu s time zaista teško izdići se iz mase prelijepih kreacija i savršenih make upova te frizura, Rihannje to definitivno pošlo za rukom. Možda nije imala najljepšu haljinu, ali je svakako pogodila temu večeri i uspjela biti najuočljivija.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Pjevačica možda često pogriješi u svojom ekstravagantnim modnim izborima, ali jedno je sigurno – Riri zna kako učiniti da baš svi prisutni gledaju samo u nju. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0