Moda

Rihanna na sinoćnjim Grammyjima je svi mi!

Mnogima bi vjerojatno bilo neugodno pojaviti se s ovim "detaljčićem" u rukama, ali RiRi ne zna za sramežljivost

Jedan letimičan pogled na fotografije s crvenog tepiha sinoćnje dodjele Grammyja jasno će vam dati do znanja da ćete poprilično teško odabrati samo jednog modnog favorita.

Naime bila je ovo jedna od najodvažnijih dodjela nagrada do sad, a mnoge dame su igrale na kartu "izbacivanja noge". No, čak ni njihove pomno izvježbane seksi poze za fotografiranje i manekenske figure nisu uspjeli zasjeniti jednu, jedinu, neponovljivu Rihannu!

Konačno, nakon (priznat ćete) dugo vremena svijet je imao prilike prisustvovati jednom slavnom Rihanninom trenutku!

via GIPHY

Na dodjeli nagrada pojavila se u upečatljivoj Armanijevoj kombinaciji, predimenzioniranoj suknji s volanima i efektnom narančastom crop topu, ali čak je i njen stajling pao u drugi plan kada je iz svoje clutch torbice izvukla plosku! Da, dobro ste pročitali.

Naravno, nije riječ o ploski kakvu ste imali vidjeti prilike vidjeti na susjedovoj svadbi i iz koje su svi redom "potezali". Baš kao i njena vlasnica, i ova ploska je bila potpuno profinjena i dotjerana.

Točnije, optočena dijamantima (sada vam je valjda jasno zašto ovakvu plosku nikada nećete vidjeti na svadbama).

No, tko bi je krivio jer je odlučila ponijeti "dodatnu dozu zabave" na višesatni događaj na kojem morate sjediti i mirno promatrati kako vam drugi izvođači "kradu" nagrade ispred nosa...

Iako se na početku činilo kako je možda i neugodno zbog ovog zanimljivog modnog dodatka, sve se promijenilo nakon što je shvatila da su ga već svi primijetili...

via GIPHY

Pjevačica se kasnije potpuno opustila pa je odlučila i pozirati kamerama. Ma, neka ide život!

via GIPHY

Photo: Getty Images

Komentari 0