Moda

Revija inspirirana filmskim hitovima

Planet obuća održala je svoju osmu po redu modnu reviju predstavivši novitete iz jesensko-zimske kolekcije obuće 2023/24 na jedan sasvim neočekivan i atraktivan način. Moda je oduvijek bila prostor za kreativnost i izražavanje osobnog stila, a ovoga puta kao inspiracija za outfit poslužilo je pet kultnih filmova koji su ostavili dubok pečat u pop kulturi, ali i u modnoj industriji. To su filmovi Matrix, Pulp fiction, Doručak kod Tiffanyja, Charliejevi anđeli i serija Wednesday (Addams family).  

 | Autor:

Modeli obuće nošeni na reviji pokazali su trendovski smjer u kojem ide jesenska i zimska moda obilježena eklekticizmom, zanimljivim krojevima, različitim stilovima i materijalima poput lakiranih mokasina sa ukrasnim lancem, crnih salonki sa cirkonima, bikerskih ženskih gležnjača od vegan kože, visokim elegantnim čizmama za jesenski chic look, a sve u kombinaciji s modnim torbicama koje ističu outfit.

 | Autor:
Reviju su nosile poznate modne i lifestyle influencerice: Matea Frajsberger, Ivana Blažoti, Danijela Tomšić te Lucija Mikolčić za dječje modele. Spojivši estetiku prepoznatljivog modnog izričaja iz spomenutih filmova s cipelama, gležnjačama i čizmama iz Planet obuće stvorila se zanimljiva i kreativna kombinacija reinterpretiranog stila koji funkcionira kao sasvim nova i originalna kreacija.

Sve modele nošene na reviji možete kupiti na webshopu i u prodavaonicama Planet obuća. Iskoristite Tjedan jesenskog popusta koji traje od 24.-28.10.2023. gdje je sav asortiman na -20% popusta!

 | Autor:

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0