Moda

Retro izdanje Sanje Doležal: Biste li se usudili ovo odjenuti?

Svojom je odjevnom kombinacijom izašla iz "zadanih okvira" i dokazala kako se ne boji modnog eksperimentiranja

Sinoćnja revija na kojoj je predstavljena nova kolekcija Hippy Gardena, 'Unplugged', bila je idealna prilika da poznate dame s hrvatske javne scene pokažu kako su i same prate svjetske modne trendove. Tako se na trenutke činilo kako se u nedavno otvorenom tunelu Grič istovremeno odvijaju čak dvije revije, ona na pisti, ali i ona u publici.

Nova kolekcija Hippy Gardena inspirirana je 80-im godinama, a otkriva koje ćemo modne trendove uskoro zavoljeti. Ipak, izgleda kako je i Sanja Doležal inspraciju za svoju odjevnu kombinaciju pronašla upravo u prošlim, odvažnim modnim vremenima.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Već na prvi pogled je jasno kako ova voditeljica i pjevačica itekako prati modu pa zna kako se traper vratio na velika vrata. Ipak, svojim je outfitom dokazala kako se ne boji izlaska iz "zadanih okvira" pa je umjesto klasične traper jakne odabrala odvažan kaput od istog materijala. Naravno, nije zaboravila i na vesele prišivke zahvaljujući kojima su dobro nam poznati modni retro komadi dobili novi 'facelifting'.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0