Moda Trendovi 89 prikaza 19. rujna 2012.

Retro haljine za otkačene žene

Marko Prpić/Pixsell.
1/12

Dini Vrkić, dobitnici prvog natječaja za najbolji styling u Stylebooku, ostvario se san. Ne samo da je upoznala jednog od svojih najdražih hrvatskih dizajnera Zorana Aragovića, nego je mogla odabrati haljinu po želji iz njegovog brenda BiteMyStyle.

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell Sam dizajner pomno je pratio natječaj i sve stylinge koji su pristigli u Stylebook. Osvojila ga je Dina svojom razigranom i veselom kombinacijom.

„Dina mi se svidjela na prvi pogled jer su njezine odjevne kombinacije bile vrlo koloristički jake sa zanimljivim detaljima. Svidio mi se način na koji je kombinirala haljinu, cipele i torbicu. Iako je bilo još nekoliko zanimljivih i originalnih djevojaka, ipak sam se odlučio upravo za Dinu“, objasnio je svoju odluku Zoran Aragović.

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

I nije mogao odabrati bolju dobitnicu jer je Dina veliki obožavatelj njegovog rada. Iako već dulje vrijeme prati Stylebook, odlučila za se objavljivanje stylinga kad je na Zoranovoj Facebook stranici ugledala link za objavu.

„Inače pratim Zorana i njegov brend BiteMyStyle. Njegov stil je upravo ono što volim u odjeći i modnim dodacima: puno boja i kvalitetnih materijala retro štiha. Samo jedna njegova torbica je dovoljna da podigne čitav outfit – pravo malo umjetničko djelo“, oduševljeno je komentirala dobitnica.

Dina obožava modu i slaganje stylinga. Naglašava kako njen stil ne ovisi o trenutnim trendovima nego je pod utjecajem njenog raspoloženja. Nekad je rockabilly, ponekad gothic, nekad punk – ali uvijek je razigran i veseo.

Nakon što je isprobala par haljina, pao je dogovor. Dina je navela koje krojeve i materijale voli, a ostatak je prepustila dizajnerovoj kreativnosti.

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell „Suradnja je bila odlična jer najviše volim kad dizajniram sa slobodnim rukama, a Dina mi je upravo to omogućila. Nije se previše miješala u dizajn haljine već je rekla da osmislim haljinu onako kako ju ja vidim. Haljina koju sam izradio je koloristički nešto zagasitija, točnije u Dininim omiljenim bojama, zelenoj i ljubičastoj, s retro elementima, poput točkica i volana. Detalji, koji su upečatljivi su perel, zakovice i mašna za koje mi je sama Dina napomenula da ih voli. Opisao bih haljinu kao pomalo retro romantičnu s rokerskim štihom“, objasnio je Zoran Aragović.

Kad je napokon ugledala svoju haljinu, Dina je bila oduševljena. Naglašava kako je dizajner u samo jednoj kreaciji uspio ujediniti sve ono što voli u modi.

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell „Još uvijek ne pronalazim riječi kojima bih ju opisala. Savršenstvo je možda nešto najbliže onome što osjećam“, komentirala je Dina.

U galeriji pogledajte kako se Dina zabavila u showroomu Zorana Aragovića (Dinarska 39, Zagreb)...

Želite li haljinu Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, uključite se u novi StyleBook natječaj!

Komentari 0