Moda
Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a 1/29 Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a

Retro futurizam eNVy room-a na pisti Bipa Fashion.hr-a

Nova kolekcija nosi prepoznatljiv eNVy room potpis - vrlo retro, vrlo romantično s dozom seksepila i zavodljivosti

Miljenici publike modni dvojac eNVy room, u srijedu, trećeg dana BIPA FASHION.HR-a još su jednom pokazali zašto su najbolji u pisanju modnih priča punih ženstvenosti i elegancije. Samostalnom revijom pod pokroviteljstvom Ghetaldus optike, publiku su šarmirali neodoljivom kolekcijom koja se i ovog puta bazira na njihovim omiljenim haljinama, kombinezonima, hlačama i suknjama u različitim izvedbama. 

 | Autor: arhiva arhiva

Nova kolekcija nosi prepoznatljiv eNVy room potpis - vrlo retro, vrlo romantično s dozom seksepila i zavodljivosti. Prava novost i iznenađenje je futuristička nota kojom su dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović savršeno ukomponirali elemente suvremene ženske elegancije s retro motivima iz razdoblja sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća. Pravo iznenađenje na pisti bile su hoodice koje kombiniraju s večernjim komadima što daje svjež i sasvim novi izgled.

 | Autor: arhiva arhiva

Prepoznatljivi volan prisutan je čak i na ovom dnevnom street style komadu, no, volani su ove sezone nešto manji i stroži.  U tipično večernjim stylinzima, kao i u ležernijim lookovima koje krasi pomaknuta retro romantika, odličan su modni detalj i naočale Ghetaldus optike.

 | Autor: arhiva arhiva

Osim što su street style komadima izašli iz svojih okvira, modni dvojac iznenadio je i u koloritu. Vrlo smirenim bojama, od crne i bijele do svjetlo sive i ružičaste, dodali su neonsko žute detalje koji daju pomalo otrovan i moderan ton.

 | Autor: arhiva arhiva

Asimetrija, mrkva kroj hlača i kombinezoni na modelima koji su prošetali pistom vratili su nas u osamdesete dok su suknje zvonastog kroja prizivale eleganciju sedamdesetih.

 | Autor: arhiva arhiva

Nova je eNVy room žena i dalje neodoljivo šarmantna, ali pomalo drska i urbana zavodnica. 

U galeriji otkrijte preostale komade iz kolekcije, a u videu pogledajte cijelu reviju eNVy room-a:

Paviljon 5 Zagrebačkog velesajma u iduća je tri dana rezerviran za revije mladih dizajnerskih talenata i etablirana imena: Ivica Skoko, ELFS, Ivica Klarić, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Krie Design, Martina Budek, Morana Krklec, Gala Marija Vrbanić, Ana Bogdan te Ivana Janjić, pobjednica nagrade Najbolji mladi dizajner by Perwoll. Službeni make up sponzor BIPA FASHION.HR-a ove sezone je Maybelline New York – idealan partner zbog inovativnog, kreativnog i pristupačnog izričaja, dok je za make up manekenki zadužen vodeći make up artist Saša Joković. Za frizure manekenki na pisti zadužen je službeni sponzor Kevin Murphy na čelu s kreativnom direktoricom Katicom Topčić.

Photo: arhiva

Komentari 0