Moda
1/40

Retro čipkasta rapsodija Aleksandre Dojčinović

U petak 20. ožujka na Velesajmu je održana četvrta večer BIPA Fashion.hr-a. Svoju kolekciju prikazala je jedna od najvećih miljenica publike, Aleksandra Dojčinović.

Pistom su dominirali izrazito ženstveni komadi, po kojima je Aleksandra i poznata, a čipka je vodila glavnu ulogu.

 | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Slavko Midžor/Pixsell

Nijanse ružičaste, crvene, bijele, ali i plavih boja kolekciju čine izrazito nosivom, jednako kao i retro krojevi koji su se pronašli među novim modelima. Aleksandra ostaje u potpunosti dosljedna svom stilu te svojim dizajnom laska silueti ženskog tijela.

 | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Slavko Midžor/Pixsell

Karirani uzorak se pojavio na elegantnim haljinama te suknjama midi dužine koje nastavljaju svoju vladavinu i ove sezone, a detalji poput remena i torbi idealno su zaokružili kombinacije. Odličan detalj bili su i retro veliki pozlaćeni gumbi koji su se odlično uklapali kao nenametljivi ukras.

 | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Slavko Midžor/Pixsell

Viskozna i pamučna čipka krasile su i brojne haljine koje su nas vraćale u hippie doba, a uz kombinaciju slatkih čarapica i otkačenih cipela, dobili smo pravu modernu i urbanu djevojku.

 | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Slavko Midžor/Pixsell

Hlače visokog struka svakako su bile jedan od zapaženijih komada, posebice zbog kariranog uzorka, a zvonoliki model nas je vratio u već spomenuto retro doba zlatnih sedamdesetih godina. Ipak, romantične bluze nježnih puderastih nijansi nisu činile kombinaciju prejakom, već su joj dale pravi Lei Lou potpis.

 | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Slavko Midžor/Pixsell

U kolekciji su se našli i kožni komadi poput haljina koje su u gornjem dijelu pratile liniju tijela, a kompletirane su uz torbicu izrađenu od iste kože. Ne sumnjamo kako će i ova kolekcija postati hit među brojnim ljubiteljicama romantične ženstvenosti, a Aleksandra je još jednom pokazala kako točno zna kako kombinirati trendove uz svoje prepoznatljive krojeve i modele.

U galeriji pogledaj cijelu kolekciju predstavljenu na BIPA Fashion.hr-u...

Photo: Slavko Midžor/Pixsell

Komentari 0