Moda
1/7

Report iz Pariza: Trendseterice obožavaju predimenzionirane bunde i kapute

Curkama je u Parizu još uvijek hladno, pa su se ogrnule stajliš kaputima i savršenim bundicama, a naš poznati street style fotograf Goran Čižmešija uspio je uloviti svaki super modni trenutak

Goran je u Parizu jedva ulovio blogericu Zanitu Whittington koja se za posljednje revije odlučila za pomalo casual izadnje, baš kako smo od nje i navikli. Karirani kaput uparila je s trapericama koje kao da su pobjegle iz devedesetih, a brojne su se blogerice odlučile baš za takav model, pogotovo ako su ukrašene izvezenim detaljima. Zanitina torbica je savršen detalj, a u ovom joj kaputu definitivno nije bilo hladno.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Osim ovakvih klasičnih, ali upečatljivih modela kaputa, ulicama su se cure prešetavale i u savršenim bundama u jarkim bojama. Primjetili smo kako ove sezone vladaju neka nova modna pravila, pa izgleda da je sve dozvoljeno. "Mix and match" je dosegnuo posve nove razine!

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Protiv hladnoće okupljeni na revijama borili su se i kaputima u neonskim bojama, a ovaj ružičasti toliko je savršen da ga se ne možemo nagledati... Naravno tu su i neizbježne slip on tenisice i poderane traperice, a sve izgleda više nego savršeno!

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

U galeriji pogledajte još super kaputa i bundi s ulica Pariza...

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0