Moda

Replay i ove sezone ima neodoljive denim komade, evo kako ih kombinirati

Neizostavan je dio garderobe svih nas još otkako smo bili djeca. Nosimo ga u skoro svim prilikama, udoban je, izdržljiv i pruža nebrojeno puno mogućnosti za stiliziranje. Naravno, riječ je o denimu. Ove sezone viđat ćemo ga još i više nego inače jer su ga mnoge modne kuće predstavile u novim interpretacijama i pružile nam još ideja za slaganje outfita.

 | Autor:

Talijanski modni brend Replay također je predstavio novu kolekciju denima u kojoj pokazuje vjernost tradiciji po kojoj je poznat – visoko kvalitetnim i izdržljivim materijalima i suvremenom dizajnu, a u nastavku pročitajte kako nove „it“ denim komade možete uklopiti u svaki outfit i uživati u ovoj svevremenskoj tkanini svaki dan.

Nikamo bez traperica

Osnova svakog denim outfita su traperice, a ove sezone u trendu su one ravnog kroja kao i svi modeli širokih nogavica: od boyfit modela nešto nižeg struka i traperica u stilu 90-ih do baggy retro i baloon modela. Najčešće ih kombiniramo na lagani t-shirt za nehajni look, a za potpuno urbani outfit biramo retro tenisice.

Svatko voli neki kroj traperica, neovisno o tome što je trenutno u trendu, no rijetko tko može odoljeti cargo hlačama koje nosimo još od prošle sezone i ne namjeravamo ih tako lako ostaviti na dnu ormara. Model od tamnog denima koji je predstavio Replay dolazi smogućnošću sužavanja na gležnju što mu daje poseban izgled i čini ga savršenim za buntovnički i kulerski izgled. Ako ga još upotpunimo s prošivenom torbicom od tamnog denima definitivno nećemo proći nezamijećeno.

 | Autor:

Osim što rado nosimo traperice u stilu devedesetih, na njih je poželjno kombinirati i ženske Replay torbe koje njeguju estetiku toga doba pa su opet trendi mini hobo torbe, a posebno su popularne one u denim varijanti koje se odlično slažu i s all denim outfitima. U toplim danima koji nam se sve više približavaju nećete pogriješiti ako odaberete denim bermude u kojima ćete izgledati urbano i cool, a s dodatkom balonera one dobivaju i dozu elegancije.

Denim nosimo i u formalnijim prilikama

 | Autor:  | Autor:

 

Klasična kombinacija traperica i široke košulje kakve su sada trendi, vrlo je versatilna jer može odavati casual look, ali i biti dobar odabir za poslovne ili ozbiljnije prigode ako je upotpunimo parom cipela na petu.Posebno elegantan je tamni denim koji je jedan od najtraženijih ove sezone jer uz pravilno stiliziranje daje vrlo sofisticiran izgled. Modeli visokog struka izdužit će figuru, posebice ako se nose s užim majicama ili bluzama.Popularni all denim look izgledat će sjajno i u varijantama traperica širokih nogavica i traper jakne koja dobro funkcionira i zakopčana i otkopčana, kao lagana jakna, ali i na uski denim top ili košulju za nešto otmjeniji look.

Haljine i suknje od trapera sezonski su must-have

Za tople proljetne večeri idealna je denim haljina-košulja koju će podići efektne kaubojke koje doživljavaju veliki comeback, a za kompletiranje looka biramo veliku torbu u koju će stati sve – od šminke i sunčanih naočala do svih ostalih sitnica koje žene uvijek imaju sa sobom.

 | Autor:  | Autor:

Budući da denim više ne nosimo samo u casual izdanjima već i kad se želimo osjećati elegantno, duge, ženstvene suknje od trapera bit će odličan odabir. Kombiniramo ih s trendi majicama na jedno rame, baguette torbama i kaubojkama do gležnja u neutralnim bojama.

Nove trendi denim komade za proljeće pronađi u Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili na službenom Replay web-shopu.

 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0