Moda 05. rujna 2013.

Remi u sivoj rokerskoj kombinaciji

Borna Filić/Pixsell.
1/7

U 'Green Gold Clubu' u Zagrebu u srijedu 4. rujna predstavljen je novi program srijedom 'Urban Wednesday' u sklopu kojeg je nastupila Mirela Priselac Remi, pjevačica grupe 'Elemental'. Remi uvijek bira urbane komade, a ovoga puta je kombinirala sive boje.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Za ovaj nastup Remi se odlučila na popularne majice s natpisom, a u njenom slučaju se radi o grupi Guns'n'Roses. Majica bez rukava koja otkriva trbuh odlično se nadopunila uz sive isprane traperice skinny kroja. Kombiniranje različitih nijansi iste boje zna ponekada biti nezgodno, ali Remi je bez problema svladala taj dio. 

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Svoj outfit je zaokružila sportskim modelom Converse tenisica u plavim nijansama, a nije nedostajalo ni nakita. Srebrne naušnice, tj. popularni 'ringovi' Remin su zaštitni znak već dulje vrijeme, a trendi lanac od srebrnih karika nadopunio se na ovaj rokerski look, baš kao i glomazni srebrni sat.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Pjevačica ostaje vjerna provjerenom make up looku i kombinira mačkastu liniju tušem sa seksi crvenim ružem na usnicama koji je uskladila uz istu boju laka na noktima. S obzirom na kratku kosu, Remi ju je oblikovala u ženstvenu varijaciju rockabilly frizure. 

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Remi je uspjela na ležeran način spojiti nekoliko prisutnih trendova, ali na svojstven način koji kombinira rokerski stil uz dodatke neizostavnih hip-hop detalja. Odličan styling za scenski nastup i otvaranje jesenske glazbene sezone.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0