Moda
1/8

„Tko je lud da se pati u štiklama, kad imamo tenke!“

Pjevačicu grupe Elemental Mirelu Priselac, poznatija kao Remi, najčešće možemo vidjeti u ravnim i platnenim tenisicama. Ona ih bira za svaki dan, a koncerte više ne može zamisliti bez njih. Za Budi.IN odaje kad se rodila njena ljubav prema tenisicama i koji su joj najdraži modeli.

Njena ljubav prema tenisicama rodila se već u djetinjstvu. Energična pjevačica oduvijek je bila više za akciju i sport nego za tipične igračke za djevojčice. Odrastanje ju je uvelo u rap glazbu, a tenisice i široke hlače bile su obavezna „uniforma“.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell „Tenisice su morale biti džombaste i stylish. Nosile su se skejterske, reperske, košarkaše, niske, visoke, s jastučićima, s velikim jezicima i s takozvanim fat laces, odnosno debelim žnjirancima koje su se naručivale izvana. Bila sam pravi sneaker head“, objašnjava Remi.

Prisjeća se bijelih Simodica koje je nosila dok se nisu raspale, a onda su na red stigla bijele Victory koje su u sedmom osnovne nosili svi.

 | Autor: Anto Magzan/Pixsell Anto Magzan/Pixsell Startasice su bile prva ljubav

„A prva su mi ljubav bile Startasice. I to bijele, koje su se pofarbale u pranju pa su bile roze. E, to je bila senzacija! Dugo sam si željela adidas shell toes, to su inače šuze koje su nosili breakdanceri. To je bio hit. Mislim da ih još negdje imam u ormaru“, prisjeća se Remi.

U posljednje vrijeme pjevačica ne izlazi iz crnih Starki i objašnjava kako je već dosadna i sama sebi u njima. No, ona naglašava kako je taj model izgleda cool na svaku kombinaciju koja odabere. Nosi ih uz suknje, kratke hlače, traperice i uz tajice – Starke su njen finalni odabir!

Osim Conversa, u svojoj kolekciji Remi ima i adidas, Vans, DC i Startas tenisice, a rado kupi i no name marku, no žali što ne izdrže dulje. Ne zna točno koliko tenisica posjeduje u svojoj kolekciji, ali naglašava da je to svakako previše.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell Na koncerte u tenisicama

Tenisice ne nosi samo u privatnom životu, one su njen odabir i za pozornicu. Nakon što je tijekom koncerata uništila veliki broj balerinki, naučila je lekciju te bira samo čvrste tenisice koje može podnijeti puno skakutanja.

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL „Mogla bih biti tester za izdržljivost – apel proizvođačima, pošaljite mi tenisice da vidimo koje su najizdržljivije!“, kroz smijeh objašnjava pjevačica.

Kad stignu topliji dani, bira balerinke, platforme i oksfordice, no rado voli nositi čak i ljeti tenisice. One joj nisu imperativ, no naglašava kako nekako uvijek na kraju završi u njima. Obožava ih jer kad nosi tenisice je nikad ništa ne boli. Na prvom mjestu joj je udobnost. Tko je lud da se pati u štiklama, kad imamo tenke, pita se Remi.

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL

"Žena bez tenisica je žena s bolnim križima", dodaje za kraj pjevačica.

U galeriji detaljnije pogledajte kako Remi nosi tenisice...

Ako ste i i vi ljubitelj tenisica, više o toj kulturi doznajte na "Svi su ludi za tenisicama"!

Photo: Marko Lukunić/PIXSELL

Komentari 0