Moda

Reebok Classic X FACE Stockholm tenisice stvorene za pravu šminkericu

Dijelimo 90 FACE ruževa u crvenoj i rozoj boji + poklon bon za kupnju Reebok tenisica po izboru

Nagradni natječaj kreće danas, 2. studenog i završava 9. studenog. 

Što treba napraviti?

Objavi svoju omiljenu Reebok x FACE tenisicu s weba.

Na svoj Facebook i Instagram profil uz #shoebedoxbudiin #reebokxface, napiši odgovor na nagradno pitanje: „Tenisice nosim kad…“, tagiraj 2 frendice i osvoji FACE ruževe za svaku od vas PLUS poklon bon za kupnju Reebok tenisica po svom izboru! Učlani se u ShoeBeDo Klub i ostvari još i dodatni popust!

Biramo najbolje, odnosno najkreativnije odgovore - ukupno 90 dobitnica. Dakle, 30 osoba koje su objavile fotke + 2 frendice koje je tagirala.

Pravila pročitajte ovdje

Sretno svima!

Reebok, globalni lifestyle brend i FACE Stockholm, renomirani švedski kozmetički brend, nastavljaju ekskluzivnu kolaboraciju u fantastičnoj eksploziji boja. Kako su oba brenda na modnoj sceni više od 30 godina, inspiraciju su pronašli u simbiozi kultnih Reebok Classic Leather tenisica i senzualne beauty kozmetike.

 | Autor: arhiva arhiva

Dobre tenisice, baš kao i svaki make up, daje završni touch svakom outfitu, a odjevnu kombinaciju čini potpunom. Kolekcija za jesen/zimu 2016. ostavlja jaku impresiju na sve ljubitelje tenisica zahvaljujući atraktivnom koloritu. Spektar boja u ovoj kolekciji inspiriran je nadolazećim fashion trendovima: dominantnoj i hrabroj crvenoj, nježnoj i decentnoj roza boji te klasičnoj bijeloj. Svaka tenisica iz ove kolekcije odlična je za casual look i opuštena modna izdanja jer su trendi, lako se kombiniraju i dozvoljavaju broje stilske mogućnosti.

 | Autor: arhiva arhiva

Reebok Classic x FACE Stockholm donose najbolje Reebok modele: Classic Leather u novom  ruhu koji je tehnološki unaprijeđen te od ready-to- wear tenisice postaju neophodan modni dodatak. Karakterizira ih novi EVA međupotplat od pjene koji ublažava i amortizira udarce, visoko abrazivni gumeni potplat za izdržljivost te ugodan pjenasti uložak koji jamči besprijekornu udobnost.

 | Autor: arhiva arhiva

Oba brenda, Reebok i FACE Stockholm svojom strašću kontinuirano pružaju i ohrabruju žene na odvažnost i stilsku pustolovinu, a izborom tenisice iz najnovije kolekcije, svaka će šminkerica na najposebniji način izraziti svoju osobnost i postati prava trendseterica. 

Novi modeli dostupni su u ShoeBeDo dućanima kao i na ShoeBeDo web shopu.

Sve cure koje kupe jedan od tri modela Reebok x FACE Stockholm tenisica u City Centru One West u periodu od 15 do 19 h dobivaju na poklon šminkanje + FACE ruž.

Lice hrvatske kampanje je Matea Frajsberger poznata kako po svom svom blogu i Youtube kanalu Click 4 Chic.

 

Photo: arhiva

Komentari 0