Moda

Razigrana kolekcija brenda Miu Miu

Završni dan ovosezonskog Paris Fashion Weeka sačuvao je neka od vodećih svjetskih modnim imena, a revija brenda Miu Miu svakako se nalazi na toj listi. U srijedu 05. veljače Miuccia Prada predstavila je novu viziju Miu Miu djevojke.

Miuccia zna kako ono svakodnevno i pomalo banalno pretvoriti u poželjno i luksuzno, a taj recept odlično provodi kroz svoj drugi brend Miu Miu. Ona casual komade koje i sami imamo u svom ormaru pretvara u urban, neobičan i poželjan komad iz kojeg ne želimo izaći.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Dizajnerica je objasnila kako joj nije jasan smisao nepraktičnog dizajna kojeg ne možemo nositi.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images "To ne podnosim; stvari moraju biti realnije, nosivije, manje pretenciozne. Što je normalno, što je realno, što je važno? U Parizu možeš biti grandiozan, no ovaj put sam rekla koga briga“, pojasnila je Miuccia.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Dizajnerica je prostor ukrasila plastikom, a materijal smo mogli vidjeti kako se proteže u nosivoj varijanti kroz kolekciju.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Sportski ton utkan je u kolekciju, no često je on u kombinaciji sa ženstvenim i razigranim komadima. Miu Miu djevojka ne prati modna pravila, ona se voli igrati i eksperimentirati, no njene kombinacije su uvijek nosive i praktične. Jer takva je u suštini i žena kojoj se Miuccia s brendom Miu Miu i obraća.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images U galeriji detaljnije pogledajte dio nove kolekcije...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0