Moda

Rasprodaje: Kupi danas, nosi na jesen!

Kupovina stvari na sniženju je dobra samo ako se možemo kontrolirati. Znaš i sama da ljetni godišnji odmor većinom provedeš na moru u kupaćem kostimu, zato umjesto da na sniženju kupiš još jednu ljetnu haljinicu ili kratke hlačice, pametno odaberi komade i pripremi se za jesen!

Shopping manija lako obuzme većinu žena, a snižene cijene natjeraju nas da kupimo nešto što ćemo obući jednom ili čak ni jednom. Umjesto da na rasprodaji kupuješ bezbroj slatkih, ali ruku na srce, posve beskorisnih ljetnih majica i lepršavih haljinica, radije isti novac uloži u kvalitetne komade s kojima ćeš spremno krenuti u jesen. 

 | Autor: miss7 miss7

(ZARA oboje)

Kvalitetan sako okosnica je dobrog stila. Lako se transformira iz dnevne, poslovne u ležernu večernju varijantu. Isto vrijedi i za obuću. Nikada nemoj podcijeniti moć "statement" cipela. Na prvi pogled se čine teškim za kombiniranje no kada naučiš da je njihova čar upravo u tome što se NE trebaju kombinirati i usklađivati, teško da ćeš se ponovo vratiti jednostavnim modelima cipela. A ove baršunasto roze čizmice podignuti će i najjednostavniju jednobojnu jesensku kombinaciju.

 

 | Autor: miss7 miss7
Traperice Bershka; Jakna Mango

Traperice su kod većine najnosiviji komad odjeće tijekom cijele godine. Ležeran "boyfriend" model oduševio nas je ravnim nogavicama koje pristaju svakoj građi. Military detalji svake su jeseni, ali i zime ponovni hit pa s ovakvom jaknom nimalo ne riskiraš. Vjerojatno ćeš gotovo identičan model kroz nekoliko mjeseci ponovno vidjeti u dućanu a jedina razlika će biti cijena.

 | Autor: miss7 miss7
(ZARA oboje)

Crna minica još je jedan siguran ali vječan izbor. Jednako dobro i jednako lako ćeš ju kombinirati uz "oversized" veste kao i lagane košuljice za izlazak. Kako bi izbjegla "all black" garderobu tijekom hladnijih mjeseci posluži se istim trikom kao i s cipelama. Torbica u živoj boji ili nekom ludom printu podsjećat će te na toplije mjesece!

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0