Moda

Prvo pravilo mudrog shoppinga: Prije odlaska u kupnju očistite ormar

Ormar vam je prepun odjeće, a nikada nemate što odjenuti i spremate se na shopping? Prvo prekopajte svoju garderobu, a evo i kako ćete to najbolje napraviti...

Prije pohoda na dućane, počistite ormar: pobacajte nepotrebne stvari, a preostalu odjeću pregledno složite. Evo i kako ćete to najlakše napraviti:

Razvrstajte kompletnu garderobu (i modne dodatke!) - majice, džemperi, haljine, cipele, sandale itd. Oslobodite se svega što vam je veliko, malo, usko, dugačko, staromodno, iznošeno... Kada to napravite, obavite malo istraživanje! Što vam je ostalo u ormaru? Koji vam stil, brand i boje najviše pristaju? Koja vam odjeća pruža samopouzdanje? Koje odjevne predmete najčešće nosite? Koje boje preferirate? Što vam nedostaje od odjeće ili obuće? Tek kada odgovorite na ova pitanja, počnite razmišljati o kupnji. I, čestitamo na tome što je vaš ormar (konačno) pun stvari koje zaista nosite!

 | Autor: themoviedb themoviedb
Riješite se nepotrebnih stvari - znamo da ih nikada ne biste bacili. Ali zato ih možete pokloniti Crvenom križu ili nekoj drugoj humanitarnoj organizaciji. Ili organizirajte ”veliku razmjenu” s prijateljicama, na kojoj će svaka isprobati i, ako joj pristaje, uzeti ono što su ostale odbacile iz svojih ormara. I na kraju, odjeću koju više ne želite možete i prodati putem oglasnika ili brojnih internetskih stranica, pa k tome i zaraditi.

Photo: themoviedb

Komentari 0