Moda

Prvi pogled na novu kolekciju Victorije Beckham za Reebok! Uniseks je i nama je baš zakon...

Victoria Beckham njeguje višegodišnjom partnerstvo s Reebokom, prema tome uopće nas ne čudi što je njihova suradnja sada došla na još nivo više

Što god mislili o njoj, Victoria Beckham se profilirala u fantastičnu i prije svega cijenjenu modnu dizajnericu. Poznata po stylish komadima koji su istovremeno moderni i trendi, a opet nekako bezvremenski i ultimativno elegantni, 44-godišnja Victoria postala je dizajnerica koju svatko želi u "svojoj kreativnoj radionici". U istom tonu, Victoria je kreirala i limitiranu kolekciju za sportski brend Reebok. Komadi su moderni, jednostavni i funkcionalni! 

 | Autor: Reebok Reebok VB x Reebok

U kolekciji će svi obožavatelji sporta pronaći nešto za sebe, od funkcionalnih sportskih grudnjaka pa sve do cool hoodie majica, torbica oko struka i trendi tenisica-čarapa. Naravno da je Victoria mislila na funkcionalnost, ali pritom imala u vidu sve trendove koje rado nosimo ili s kojima želimo eksperimentirati. 

 | Autor: Reebok Reebok VB x Reebok

"Svaki je komad dizajniran tako da se rasteže i adaptira za najbolji mogući efekt i osjećaj tijekom vježbanja. Ali s druge strane, bilo mi je jako važno da je moja kolekcija ultra moderna i da ju bez problema žene mogu nositi i van teretana. Ovi su komadi upravo savršeni za svaki sportski look, svaki školski dan i svaki put do ureda", kaže Victoria o svojoj kolekciji za Reebok. 

 | Autor: Reebok Reebok VB x Reebok

Što se tiče cijena, one se kreću od 200 do skoro 2.000 kuna, a najskuplji komadi u kolekciji su tenisice i bomber jakna. Iako ćemo limitirane VB komade platiti nešto više od klasičnih Reebokovih komada, kolekcija je uniseks - što znači da ih možeš podijeliti s dečkom! 

"Moja ideja kolekcije bila je spojiti opuštenu atmosferu streetwear mode sa tehničkim performansama koje želimo od sportsweara. Paralelno s tim, htjela sam ostati dosljedna minimalizmu koji vlada mojim vlastitim brendom te uključiti uniseks komade koji su bili ključ ove suradnje i kolekcije", rekla je Victoria. 

 | Autor: Reebok Reebok

Cijene komada: hoodica (860 kuna), srebrna jakna (1.500 kuna), crna jakna (360 kuna), tenisice (1.950 kuna), donji dio trenirke (860 kuna), ruksak (120 kuna), sportski top (530 kuna)

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0