Moda

Prva ALDUK ATELIER kolekcija teška je ekskluziva - svaka haljina dolazi u samo jednom primjerku

  • Unikatna, ekskluzivna i vizualno raskošna kolekcija nova je modna poslastica koja stiže s ALDUK predznakom
  • Svaka od 20 haljina, u kolekciji inspiriranoj visokom modom dolazi u samo jednom, unikatnom primjerku 
  • Ova prva ALDUK ATELIER kolekcija posjeduje ekskluzivnost koja će zasigurno privući istinske obožavatelje visoke mode

Modni dizajner Ivan Alduk ponovno pomiče granice vlastite kreativnosti i zanatskog umijeća svog studija, a rezultat je ova posebna modna kolekcija raskošne estetike u unikatnom pakiranju. Svaka haljina iz ALDUK ATELIER kolekcije, kako je dizajner naslovio novu liniju svog brenda za ekskluzivne odjevne komade koje će prezentirati jednom godišnje putem kampanje, lookbooka ili modnih prezentacija u uskom, probranome krugu uzvanika, dolazi u samo jednom, unikatnom primjerku i neće biti ponovljena. Ekskluzivnost je to koja će sigurno pronaći možda nevelik, ali vjerni krug obožavatelja i kupaca.

Možda vas zanima Sviđa nam se ovaj styling dostojan kapetanice flote koja će pokoriti (modni) svijet! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Alduk Alduk  | Autor: Alduk Alduk

„Kolekcija je nastajala potiho, onako usput kad bi nam inspiracija i poslovne obaveze dozvolile da jednu haljinu ručno vezemo nekoliko dana i bavimo se minucioznim detaljima vidljivim tek pri isprobavanju samih modela, a sve je krenulo prije tri godine u vrijeme nezgodnog perioda pandemije i zatvorenosti. Odlučili smo napraviti kolekciju za sebe, za svoju dušu, a iz takve odluke uvijek nastaju najljepši i najispravniji projekti. Rezultat je ova visokom modom inspirirana kolekcija od 20 kratkih i večernjih haljina" objašnjava Ivan.

 | Autor: Alduk Alduk

 | Autor: Alduk Alduk

Prva kolekcija ADLUK ATELIER donosi modele raspoređene u tonalitetu od bijelih, preko puder, rozih, crvenih na tamne varijante plave, zelene, sive i crne. Teksture i tkanine su božanstveno bogate, ekstravagantne, ručno vezene i slagane jedna na drugu stvarajući tako dodatnu dimenziju u dizajnu. 

 | Autor: Alduk Alduk

 | Autor: Alduk Alduk

Detalji kojima obiluje su dokaz kako je za izradu ovakvih modela uz neizostavnu kreativnost i znanje, potrebno vrijeme. Na neke haljine je utrošeno stotine sati rada, a i stotine metara tkanine. Kolekcija je ovo koju nemamo s čime usporediti jer Ivan je odlučio zaigrati na svoju kartu, drukčiju i s jako puno stava.

 | Autor: Alduk Alduk

 | Autor: Alduk Alduk

„Poanta ove kolekcije je neograničena mogućnost stvaranja, pa čak i u maloj Hrvatskoj koja nema dugu povijest mode i dizajna, ali ima izuzetne pojedince koji rade predivan posao. Ova kolekcija je rađena po svim postulatima visoke mode i cijene artikala će svakako biti niže od vrijednosti haljina. Cijena i vrijednost su dvije varijable koje često miješamo, a u ovoj kolekciji smo naglasak stavili upravo na ovo drugo. Ovdje je riječ o tihom luksuzu koji možda više i nije toliko tih jer je dizajn dominantan i prepoznatljiv, s karakterom“, dodao je Ivan.

Modele iz ove posebne kolekcije je moguće isprobati u ALDUK Showroomu (Draškovićeva 33, Zagreb) uz obaveznu najavu na službene kontakte. 

Možda vas zanima Prozirni topići, rupičaste bluze i čipkaste haljine: Ovaj odvažan modni trend itekako može izgledati elegantno Rubrika Moda Moda
Photo: Alduk

Komentari 0