Moda

Provjerite što vam donosi sutrašnji broj Budi.IN magazina

Novi broj Budi.IN-a posvećen je komadima koji su toliko moćni: crvena i sakoikoji jednostavno vrište “Ja sam šefica!”

Crveni ruž, crvena potplata na Loubotinkama, Valentino crvena... Tu je kad ne znamo što odjenuti, kad nam treba popraviti raspoloženje i kad jednostavno želimo nekoga zadiviti. Osim toga u crvenoj boji žene izgledaju toliko moćno, pogotovo ako je u pitanju odijelo. Još jedan takav komad je - sako. 

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Prva stvar kad netko spomene sako padnu nam na pamet poslovne žene iz osamdesetih koje su krenule nositi kostime usred biznis revolucije – bio je to procvat ekonomije, Armani se poigrao krojem iz njegove garderobe i uveo ga u žensku. Tako je došlo do još jedne revolucije, rodio se zanimljiv miks koji je nedavno dobio nastavak kad je nova dizajnerica za Dior, talentirana Talijanka Maria Grazia Chiuri, na pistu poslala bijeli sako, crni šos od tila i klasičan T-shirt.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija U beauty rubrici pozabavili smo se noktima, točnije lakovima za nokte u jarkim bojama koje na u mislima vode na neke egzotične destinacije. Interijere smo posvetili uređenju hodnika, a gastro rubriku talijanskom specijalitetu osso bucco. 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0