Moda

Proslavite Valentinovo uz zavodljivu Yamamay kolekciju

Renomirani talijanski brend Yamamay predstavio je nikad ljepše komade atraktivnog donjeg rublja iz nove kolekcije za Valentinovo. Dan zaljubljenih uz Yamamay nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Senzualnim, ženstvenim, jedinstvenim i prepoznatljivim stilom, ova kolekcija budi neodoljiv osjećaj samopouzdanja i zadovoljstva. 

Novom kolekcijom za Valentinovo dominira prekrasna čipka, a ukrasni vez uljepšava komplete donjeg rublja, bodije, kombinezone, pidžame, babydolls, kimona i ogrtače kao i pidžame za romantični efekt, koji je u isto vrijeme elegantan, tajanstven i zavodljiv.

Yamamay i ovom kolekcijom dokazuje kako dizajnira modu koja se može nositi svaki dan – modu koja je prvenstveno seksi i glamurozna, ali i koja se izdvaja svojim iznimno nosivim, udobnim i visoko-kvalitetnim materijalima izrade čije inovativno-tehnološke karakteristike i dizajn idu ukorak s vremenom, željama i potrebama kupaca. 

Eclipse

Ova linija iz kolekcije za Valentinovo ukrašena je senzualnom i elegantnom čipkom s cvjetnim detaljima sofisticirane crne boje koja karakterizira sve artikle u liniji: grudnjake, gaćice, bodije, korzete i kimona.

 | Autor: Yamamay Yamamay

My heart II

My heart II linija uključuje vrlo nosive komade napravljene od jacquard satena boje fuksije s kontrastnim otiskom srca, a to su top i francuske gaćice, spavaćice te pidžame.

 | Autor: Yamamay Yamamay

Oleander

Linija Oleander je suptilna igra transparentnog prljavo-ružičastog tila. Čipkasti volan i kontrastni vez definiraju strukturu nježnih, senzualnih i ženstvenih predmeta iz ove linije. Serija obuhvaća: push-up grudnjake, trokut grudnjake, bodije, brazilske gaćice, klasične gaćice i tange.

 | Autor: Yamamay Yamamay

Delice

Elegantna linija s kontrastnim detaljima dizajnirana je kako bi posebno naglasila siluetu i liniju tijela. Delice linija u ponudi ima grudnjake, topove, trokutaste grudnjake, bodije, brazilske gaćice, francuske gaćice i gaćice visokog struka.

 | Autor: Yamamay Yamamay

Coqette

Liniju Coquette karakteriziraju cvjetni čipkasti volani u kombinaciji s nabranim tilom. Coqette donosi u ponudi atraktivne komade poput bralette grudnjaka, francuskih gaćica, tangi i babydoll. 

 | Autor: Yamamay Yamamay

Just love

Fatalna privlačnost ove linije osigurana je umetnutim dodatkom rastezljivog tila koji je ukrašen nježnim uzorcima u obliku srca i natpisom „Love“. Just love će oduševiti sve ljubitelje „balconette“ grudnjaka i tangi. 

 | Autor: Yamamay Yamamay

My heart

My heart linija je istovremeno romantična i seksi zbog čipke boje fuksije sa srcoliko izrezanim detaljima. Linija se sastoji od bralette grudnjaka, bodija i francuskih gaćica.

 | Autor: Yamamay Yamamay

Yamamay kolekcija za Valentinovo predstavlja seksi, zavodljivo i provokativno donje rublje koje je savršen dodatak za najromantičniji mjesec u godini. Kolekcija je dizajnirana za sve žene koje se žele osjećati poželjno, udobno i seksi bez obzira na dob i stilski izričaj i koje vole sebi pokloniti nešto lijepo i atraktivno za Dan zaljubljenih. 

Yamamay nastavlja dizajnirati modu koja će začiniti posebne prilike, dati ženama potrebnu dozu samopouzdanja kada je najviše potrebno, ali će svaki komad biti nosiv i ugodan i u svakoj drugoj  prilici u svakodnevici.

Uz Yamamay kolekciju za Valentinovo svaki dan je dan za ljubav zato najnoviju Yamamay kolekciju pronađite u Yamamay trgovinama ili na službenoj web stranici yamamay.com.

Photo: Instagram @yamamayofficial