Moda

Proslava života: Predivna Boudoir blagdanska bajka podcrtana crvenom

  •  Modni dvojac Boudoir donosi nam predivnu modnu bajku
  •  U čarobnim kreacijama prevladava crvena 
  •  Svojim kreacijama Boudoir slavi život, njegovu ljepotu i iskrenu emociju

Najljepši trenuci svake blagdanske sezone dolaze s potpisom Boudoir, super kreativnih sestara Morane Saračević i Martine Čičko Karapetrić koje nastavljaju uveseljavati obožavatelje njihova ženstvena, romantična i gotovo bajkovita svijeta u kojem nema mjesta za teške životne teme već je fokus na stilskim izazovima. Koju haljinu odabrati? Kako se predstaviti u najboljem svjetlu? Sva ta pitanja dolaze s odgovorima koja imaju zajednički predznak – Boudoir. 

 | Autor:

Njihova junakinja ove sezone nosi samo najljepše crvene komade, odjevena je od glave do pete u pomno osmišljene kreacije,  zamotana i stilizirana u predimenzioniranu mašnu i haljine, nosi ključne Boudoir komade i slavi život u njegovoj najljepšoj formi.  Holiday sezona službeno je otvorena jer Boudoir slavi, ali ovaj put u najraskošnijem kućnom izdanju. Zašto bismo se odijevali za druge kada se, zapravo, cijelo vrijeme, odijevamo zbog sebe i vlastitog najljepšeg osjećaja? Slavimo život, njegovu ljepotu i iskrenu emociju, istu onu koja nam toliko treba u 2020-oj. 

 | Autor:

Ova modna priča otvara nam vrata Boudoir zemlje čudesa u kojoj stanuje Kraljica Srca, ona koja osvaja na prvi pogled i nosi samo najbolju, gotovo unikatnu modu koja izaziva zavist, ali i opčarava svojim total lookom. Jeste li i vi ove blagdanske sezone Boudoir djevojka? 

 | Autor:

 

FOTO: Karmen Poznić
KONCEPT I SET DESIGN: BoudoirKOSA: Katica Topčić (Kevin Murphy Croatia)
MAKE UP: Tena Bašić
MODEL: AnaMarija Crnoja (Modelsmanagementworld)

 

 

Photo: None

Komentari 0