Moda

Pronašli smo prave pravcate Hello Kitty cipele!

Napokon, Hello Kitty kolekcija koja je ustvari i nosiva! ASOS je lansirao kolekciju u suradnji s neodoljivim brendom simpatične mace koju smo davno zavoljeli

Limitirane kolekcije super popularnog online brenda ASOS zaista nas znaju oduševiti. Ovoga puta to su uspjeli svojom novom suradnjom sa toliko obožavanom macom Hello Kitty! Čim je ASOS x Hello Kitty kolekcija stigla u trgovine, obožavateljice ovog animiranog lika su podivljale. Prije svega, sviđa nam se zato što je ovoga puta ASOS predstavio komade koji su stvarno nosivi i trendi. Od apsolutno genijalnih sandala pa sve do super slatkih majica, hoodica i nakita - nema šanse da uspiješ odoljei ovim komadima!

 | Autor: ASOS ASOS Hello Kitty X ASOS oversized majica (190 kuna) i pulover (390 kuna)

Naravno da je cijela kolekcija izrađena od prepoznatljivih boja koje vežemo uz brend Hello Kitty, a njena preslatka njuškica nalazi se na svim komadima. Ova dolčevita-pulover apsolutno je neodoljiva i već je možemo zamisliti u toliko različitih kombinacija!

 | Autor: ASOS ASOS Hello Kitty X ASOS košulja-haljina (470 kuna), prugasta košulja (390 kuna) i klasični t-shirt (190 kuna)

Postoji li bolji način kako uklopiti Hello Kitty u svoj svakodnevni outfit nego na majici? Nama se ova prugasta košulja čini kao stvorena za lik poznate mace, a divna košulja-haljina komad je koji možeš nositi na sto rzaličitih načina i u svim sezonama.

 | Autor: ASOS ASOS Hello Kitty X ASOS ruksak (255 kuna) i krznena crossbody torbica (215 kuna)

Osim neodoljive odjeće, Hello Kitty se može pohvaliti i modnim dodacima sa svojim likom! Primjerice, super cool ruksakom i mini crossbody torbicom od imitacije krzna.

 | Autor: ASOS ASOS Hello Kitty X ASOS sandale (470 kuna) i slip-onice (300 kuna)

Mislimo da su ove sandale ipak pobjednice! Predivan model sandala, u apsolutno savršenim bojama i najidealnije blok pete. Dolaze sa Hello Kitty bedževima koje možeš (ali i ne moraš!) maknuti, a ako ovo nisu prave statement cipele... Koje jesu?

 | Autor: ASOS ASOS Hello Kitty X ASOS narukvica (70 kuna) i best friends set lančića (100 kuna)

 

Photo: asos

Komentari 0