Moda

Pronašli smo najljepše modele sandala, tenisica i salonki za tople dane pred nama

S proljećem dolaze i novi trendovi obuće. Ova sezona posebno raduje sve zaljubljenike u modu, jer ove sezone nosi se sve - od ležernih tenisica do elegantnih potpetica. Bez obzira na to koji je vaš stil, omiljena destinacija za kupovinu kvalitetnih, trendy i pristupačnih modela obuće u novoj kolekciji pripremila je ponešto za svakoga. U nastavku donosimo pregled najljepših modela obuće koju smo pronašli na policama trgovina Deichmann. 

Sandale

 | Autor: Deichmann Deichmann

Čini nam se kako svakog dana provjeravamo vremensku prognozu ne bi li dnevna temperatura pokazala da je vrijeme sandala napokon stiglo. Sandale su obavezne ove sezone, a zbog predivnih modela koje smo pronašli u Deichmannu, posebno nestrpljivo očekujemo podizanje temperatura. Ovog proljeća, nosit ćemo sandale s platformama, block potpeticama i hrabrim dizajnom. Boje su ovog proljeća u fokusu svjetskih trendova, a upravo takvi modeli jarkih boja najzastupljeniji su u novoj Deichmann kolekciji za proljeće i ljeto. Udobne, trendy i zaigrane – sandale su naš omiljeni model obuće u Deichmannu. 

Tenisice

 | Autor: Deichmann Deichmann

Tenisice su postale novi standard kada je u pitanju casual stil, a ove sezone nosi se sve, od bijelih tenisica do tenisica u jarkim bojama ili uz dodatak uzorka. Tenisice su savršen dodatak svakom proljetnom outfitu, a mogu se nositi uz sve, od traperica do haljina i odijela. Pronađite svoj omiljeni par tenisica u Deichmannu i uživajte u trendy ležernosti koju će podariti svakom vašem proljetnom outfitu.

Potpetice

 | Autor: Deichmann Deichmann

Potpetice su uvijek u modi, a ove sezone dolaze u raznim visinama i oblicima. U trendu su blok potpetice koje pružaju stabilnost i udobnost, te su savršene za nošenje tijekom cijelog dana, ali i klasične, elegantne salonke koje ove sezone dolaze sa zanimljivim zaokretom. Lagane haljine, kratke i suknje midi dužine savršeno će izgledati uparene s nekim od trendy modela cipela s potpeticama iz Deichmanna. 

Ovog proljeća u Deichmannu vas očekuju najljepši modeli svih vrsta obuće za proljeće i ljeto! Nova kolekcija već se nalazi na policama i oduševit će vas raznovrsnim izborom, kvalitetom i cijenom. 

Pogledajte predstavljanje kolekcije i otkrijte još više stilova za sebe:

Istražite novu kolekciju i zaputite se u obližnji Deichmann po svoj novi, proljetni par trendy cipela, tenisica ili sandala. 

Photo: Deichmann