Moda

Pronašle smo 3 last-minute ideje za Halloween kostim

Sutra je Noć vještica, a ti još ne znaš u što se prerušiti? Ovi high-street komadi poslužit će ti kao savršen last-minute kostim, a nosit ćeš ih još dugo nakon Halloweena

Sutra je Halloween, a ti još uvijek nemaš kostim?! Znamo kako ti je, jer ga nismo imale ni mi. Umjesto kupnje kostima, perika i šminke koje ćeš upotrijebiti samo jednom i nikad više, zašto ove godine ne bi napravila najpametniji potez i složila kostim od komada iz high-street trgovina koje ćeš nositi i nakon ludog tuluma za Noć vještica? Tako su se i naše Martina, Kristina i Anamaria našle u naizgled bezizlaznoj situaciji, dan do strašne Halloween noći, a nemaju pojma u što se maskirati. Zavirile su trgovina i od običnih odjevnih predmeta složile tri fantastične ideje koje i ti ODMAH možeš prekopirati! 

1. CRVENKAPICA

S obzirom na to da smo otkrile nekoliko genijalnih crvenih komada, nije bilo nikakve sumnje - Martina će biti Crvenkapica! Crvenu suknju iz H&M-a (349 kuna) iskombinirala je s majicom iz Tally Weijla (95 kuna) te Croata maramom (500 kuna). Odabrala je točkaste najlonke da razigra cijeli look te gležnjače na petu, a umjesto košarice odabrala je Parfois torbu (240 kuna)

 | Autor: miss7/Getty Images miss7/Getty Images Tko je bolja crvenkapica: Martina ili Kim?

Ako ti nedostaje inspiracije za make up Crvenkapice, smijemo li predložiti jedan look?

2. ANNA WINTOUR 

Kristinina masivna bunda iz H&M-a (999 kuna) napokon je dobila svoju svrhu, a tko je poznatiji po krznu od modne urednice Voguea, Anne Wintour?! Realno, za ovaj ti je kostim dovoljan jedan jedini kaput, ali Kristina je cijeli look upotpunila cipelama iz H&M-a (599 kuna) te nezaobilaznim sunčanim naočalama Le Specs (900 kuna). Aha, pardon, nikako ne smiješ zaboraviti ni na miss7 magazin! 

 | Autor: miss7/Getty Images miss7/Getty Images Pronađi razlike između Kristine i Anne

Možda vas zanima Nemaš kostim za Noć vještica? Napravi ga make upom! Rubrika Beauty Beauty

3. BEETLEJUICE

Anamaria je odabrala najmračniju varijantu za Halloween. Beetlejuicea odnosno Bubimira rekreirali smo u super modernoj varijanti, a sve što je Anamaria trebala su Zarine trapez hlače (299 kuna) i prugasti blejzer iz H&M-a (599 kuna). Ispod blejzera Anamaria je odjenula jednostavni crni Reserved top (49 kuna) te eNVy room ovratnik, a cijeli look je zaokružen masivnim crnim bikerskim čizmama iz MASS-a

 | Autor: miss7/Getty Images miss7/Getty Images

Anamariji samo još nedostaje luda šminka!

Anamaria će svoj Halloween kostim dočarati i jednim ludim makeupom, a već je odabrala i svoju inspiraciju...

Photo: Danijela Berković/PIXSELL

Komentari 0