Moda

Proljeće stiže brže uz Zarinu novu divnu torbicu!

Cvjetići će uvijek biti najpopularniji proljetni motiv, u što će vas dodatno uvjeriti ova torbica

I dok čekamo da se priroda napokon probudi  iz dugog zimskog sna, moda je već u punom cvatu. Već smo pričali o novom cvjetnom printu, a probrali smo i najljepše cipele na cvjetiće. Vječno popularni proljetni motiv i dalje je, očito, tu i ne ide nigdje, a čak i ako niste ljubiteljica cvijeća, nova torbica iz Zare mogla bi vam promijeniti mišljenje. 

 | Autor: arhiva arhiva

Svijetlo plava torba s dugačkim zlatnim lancem, ukrašena cvjetićima i kristalima jednostavno priziva proljeće i donosi dašak osvježenja u vašu garderobu. Zanimljivi detalji privlače poglede, dok ju boja trapera čini neutralnijom i jednostavnom za kombiniranje. 

 | Autor: arhiva arhiva

Lako se uklapa i u različite stilove, a jednako dobro će izgledati u paru s običnom majicom i trapericama, kao i s nekom lepršavom proljetnom haljinom. U nju stane točno ono što vam treba, pa će vam i vaše rame biti zahvalno.

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 349,90 kn

Odlična je za podizanje stylinga, dok se one malo hrabrije među vama mogu odlučiti i na odvažnu kombinaciju, koju predlaže Zara, s jednako dobrim i jednako cvjetnim sandalama na platformu.

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 549,90 kn

Photo: arhiva

Komentari 0