Moda

Prolaznica sa zadarskih ulica hrabro je naglasila dekolte, a ipak ostala decentna

  • Kratka košuljica na vezanje lijepo ističe dekolte, ali otvara pogled i na struk pa je potrebna određena smionost da je odjeneš
  • Ne želiš li ipak previše toga otkriti, dobar je izbor odjenuti uz nju hlače ili suknju visokog struka, baš poput ove lijepe brinete koju smo ulovili na zadarskim ulicama
  • U našim smo trgovinama pronašli nekoliko modela košulja "na čvor" - koja ti se najviše sviđa?

Ponovno smo prošetali Kalelargom i uhvatili najljepše primjere ulične modeRezane košuljice koje se vežu u čvor jedan su od najsimpatičnijih odjevnih komada za ljetne dane. Osim što su otvorene i prozračne pa i idealne za ove sparne dane, volimo ih i zato što su upečatljive i mogu dati posebnu draž svakom outfitu. Osim dekoltea mogu istaknuti i trbušne mišiće (ako se želiš njima hvaliti), no ima ih i u dužoj varijanti, ali i onih kraćih koje možeš nositi uz suknju ili hlače visokog struka ako ti nije do previše razotkrivanja. 

Možda vas zanima Ova prolaznica sa zadarskih ulica dala nam je lekciju kako uskladiti torbu, cipele i šešir Rubrika Moda Moda

Takvu je kombinaciju Zadrom prošetala i ova atraktivna brineta. Super kratku košuljicu leopard uzorka spojila je s dugačkom suknjom visokog struka. A u takvoj je kombinaciji jedva primjetno da je riječ o toliko oskudnom topiću!

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Vrijeme je za šoping! Osvoji poklon bon od 500 kuna i napuni vrećice! Rubrika Life&style Life&style

Košuljicu lepršavih kratkih rukava i s vezanjem na prednjoj strani spojila je s jednostavnom maksi suknjom crne boje i visokog struka. Svoj je look zaokružila crnim šeširom, sunčanim naočalama i jednostavnim natikačama ravnih potplata čime je ovaj seksi look učinila više casual kombinacijom. Preko ramena prebacila je mini torbicu s uzorkom u bijeloj, sivoj i smeđoj boji.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Dok bi u kombinaciji s kraćom suknjom ili hlačicama ovakva super kratka košuljica dobila potpuno drugačiji izgled, ova je prolaznica potvrdila da je u spoju sa suknjom visokog struka taj komad moguće nositi u gotovo svim prilikama.

Košuljica nam se toliko svidjela da smo slične potražile u trgovinama i pronašle nekoliko modela u tamnijim bojama. Rezana crna košuljica na vezanje zvuči idealno za večernji izlazak, a pronašle smo i dvije malo duže verzije, s točkicama i palmama, savršene za šetnje gradom.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Topshop (oko 180 kn), Mango (149,90 kn), Topshop (oko 110 kn=

Ako pak u ovim ljetnim danima želiš prošetati košuljice na vezanje boji, pronašle smo nešto i za tebe. Što kažeš na crnu košuljicu, ali s preslatkim voćnim detaljima? Ili možda žarka žuta?  Pokaži svoj preplanuli ten i uživaj u ostatku ljetu, a uz ovakve košuljice to će biti lako!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Reserved (49,90 kn), Mohito (59 kn), Mango (199,90 kn), Zara (59,90 kn)

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0