Moda 18. prosinca 2015.

Probudite dijete u sebi otkačenim printevima i šarenim detaljima

House.
1/13

Obucite majicu s likom iz crtića, nabacite ruksak i veselu kapicu i sjetite se razigranih dječjih dana...

Ponekad svi poželimo pobjeći od obaveza i briga i vratiti se u najsretnije razdoblje života - djetinjstvo. I koliko god je nemoguće vratiti godine unatrag, možete bar na trenutak pobjeći u taj svijet šarenila, razigranosti i mašte pomoću odjeće. Prisjetite se svog najdražeg lika iz crtanih filmova i nosite ga na majici. To će probuditi dijete u vama i razveseliti sve koji vas sretnu, jer će se i sami sjetiti bezbrižnih dječjih dana.

 | Autor: House House

Majicu možete iskombinirati jednobojnom suknjicom A-kroja, u kojoj ćete izgledati kao prava slatkica. A dijete u sebi možete probuditi i šarenom suknjicom, ali pri tom pripazite da ostatak stylinga bude neutralan, kako ne bi ostavili dojam potpuno neozbiljne osobe.

 | Autor: House House

Za ugodnu šetnju gradom, ostavite torbicu doma i odmorite svoje rame, a sve što vam je potrebno ubacite u praktični, i trenutno jako trendi, ruksak. Razbijte zimsko sivilo šarenim uzorcima i nabacite simpatičnu vunenu kapicu.

 | Autor: House House

 | Autor: House House

Ne zaboravite i na detalje. Ukrasite se šarenim, pletenim narukvicama prijateljstva, perlicama ili odaberite otkačeni ručni sat.

 | Autor: House House

Uz vesele komade kao što su ovi brenda House, ostanite uvijek u dodiru s djetetom u sebi. 

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0