Moda

Pripremite se: U 2017. svi će nositi ovu boju!

Pravi šok zavladao je u modnim redovima nakon što je otkrivena "it" nijansa koju do sad nitko nije doživljavao previše ozbiljno

Ove godine na svjetske modne piste u velikom stilu se vratila bordo boja, a prava pomama je vladala za svim baršunastim komadima. I dok je većina trendsetterica još uvijek zaokupljena problemima poput "pojaviti se na dočeku nove godine u baršunastoj haljini ili zavladati plesnim podijem u metalik nijansama", modni znalci već razmišljaju o trendovima koji će nas dočekati u 2017.

Tako je Pantone Institut za boje upravo objavio koja će boja doživjeti pravi porast popularnosti. Naime, riječ je o nijansi po imenu "Greenery".

 | Autor: arhiva arhiva

Zelena je već zavladala policama vaših omiljenih high street brendova, a u Pantoneu njezinu popularnost objašnjavaju činjenicom kako je riječ o "neutralnoj prirodnoj boji". No, ako im je vjerovati, upravo ova nijansa ima posebnu snagu. Kako u institutu tvrde, Greenery "zadovoljava potrebu za revitalizacijom i pomlađivanjem, te simbolizira ponovno povezivanje s prirodom”.

Hoće li vas zbilja pomladiti tek ćete otkriti...

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0