Moda 27. siječnja 2016.

Prijeti li Kate Middleton kraljevska modna konkurencija?

Splash.

Kraljica Maxima od Nizozemske i princeza Sofia od Švedske polako se, ali sigurno uspinju na ljestvici najbolje odjevenih članova kraljevskih obitelji...

Najpoznatijoj modnoj predstavnici iz kraljevskih obitelji, Kate Middleton, možda prijeti ozbiljna stilska konkurencija. Nizozemska kraljica Maxima u posljednje vrijeme oduševljava javnost svojim modnim odabirima i time što, unatoč pretrpanom rasporedu, sve svoje obaveze obavlja sa stilom.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Zablistala je u haljini boje jantara na proslavi nizozemske nove godine, a u nekoliko prilika pokazala je da jako voli trendy pencil suknje i živahne boje. Posebno je zanimljiv bio okršaj šeširima s Kate Middleton, kada je Maxima pokazala da je ozbiljna stilska prijetnja vojvotkinji od Cambridgea te da uvodi neka nova modna pravila u kraljevski stil odijevanja.

 | Autor: Splash Splash

Još jedna ozbiljna prijetnja je i nova švedska princeza Sofia. Iako je u kraljevskoj obitelji tek šest mjeseci, brzo se uspinje na ljestvici najbolje odjevenih. Ova bivša manekenka i televizijska ličnost bez problema je osvojila javnost svojim opuštenim nastupom i odličnim stilom.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Za formalna događanja bira neutralnije tonove, a kada prilika dopušta, obožava mladenačkije kombinacije i boje. U listopadu je objavila trudnoću, a od tada samo nastavlja oduševljavati svojim trudničkim stilom.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Komentari 0