Moda

Preslatki Zara topić s perlicama izgleda odlično i na traperice, i na suknju, i na kratke hlače

Još jedna prednost ljetne odjeće: lagana je i često oskudna. Može biti kratka i otkrivati trbuh, duge nogavice su skoro pa zabranjene, rukava nema, leđa su često gola... S tim pod ruku idu i tanki materijali i sukladno tome manja svota koju ćemo izdvojiti za određeni komad. Zaključak, možemo kupiti više toga. Za cijenu jednog zimskog kaputa, dobit ćemo 10-ak ljetnih topića. Na primjer. A ovaj se iz Zare se upravo brusimo staviti u košaricu.

Lijepo nam ga je prezentirala dizajnerica interijera i influencerica Nika Laličić. Plavi Zara topić nosila je na svom putovanju putovanju po Španjolskoj. Točnije slikala se u njemu u Parc de la Ciutadella, bajkovitom parku i zelenoj osazi višemilijunske u Barcelone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Savić (@nikalalicic)

Kao što vidimo, topić je pleteni i asimetričan, a osobitost i vrlo sladak detalj su krupne perlice u istoj plavoj boji na bočnom izrezu. Apsolutno zgodan i praktičan komad koji će ići na brojne donje dijelove. Nika ga je odjenula na široku bijelu suknju, a možemo ga zamisliti i na traperice, kratke hlačice, lanene hlače... Ili ovako, kako je topić Zara prezentirala na svojoj stranici, uz elegantne poslovne hlače u drugoj nijansi plave boje.

Foto: Zara, haljina (prije 29,95 - sada 17,99 eura) Možda vas zanima Uoči Zara sniženja, pronašli smo odlične torbice, haljine, cipele za manje od 20 eura na odjelu posebnih cijena Rubrika Moda Moda

Cijena za ovaj Zara pleteni asimetrični top je 22,95 eura. 

 | Autor: Zara Zara

 | Autor: Zara Zara  

Photo: Instagram @nikalalicic
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar PatriciaJackson

    PatriciaJackson

    Zarađujem dobru plaću od kuće od 1200 do 2500 dolara tjedno, što je nevjerojatno, prije manje od godinu dana bio sam bez posla u užasnoj ekonomiji. Zahvaljujem Bogu svaki dan kada sam bio blagoslovljen ovim uputama i sada je moja ... prikaži još!