Moda

Preslatke, a praktične: sunčane naočale od sada nosimo u futrolama domaćeg brenda

  • Sunčane naočale neizostavan su dodatak tijekom ljeta, posebno kada je sunce prilično jako, a posebno ih volimo jer su jako stylish
  • No, bez obzira na to koliko su naše sunčane naočale trendy i radi li se o nekom dizajnerskom komadu, kada ih ne nosimo na licu, pospremamo ih u neku običnu futrolu na koju ne obraćamo previše pažnje
  • Upravo izgled futrola za sunčane naočale na viši nivo podigao je domaći brend Arte Luna i učinio ih poželjim modnim dodatkom
  • Pročitaj također: Kakve sunčane naočale nosimo ovog ljeta? 5 modela će biti jako trendy

S obzirom na to da su sunčane naočale jako važan ljetni dodatak jer prvenstveno štite naše oči od UV zračenja i olakšavaju nam gledanje, a pritom našem licu daju dodatnu definiciju i zaokružuju naš outfit, jako je važno kako se brinemo o njima. Ta briga, osim brisanja kvalitetnom krpicom, uključuje i njihovo pospremanje u futrolu kako se stakla ne bi oštetila. 

O samom izgledu futrola za naočale rijetko kada razmišljamo jer se uglavnom radi o nekom sasvim običnom komadu u crnoj ili smeđoj boji koji tako ionako nosimo u torbici. No, domaći brend Arte Luna, izgled futrola za naočale je podigao na jedan sasvim viši nivo pa njihove futrole definitivno ne želimo nositi u torbici već ih pokazati baš svima. 

 | Autor: Instagram @arte_luna_official Instagram @arte_luna_official Instagram @arte_luna

Ove futrole niti malo ne nalikuju standardnim, nezgrapnim futrolama jer su prvenstveno tanke i u njih se naočale ne stavljaju na tipičan način već se futrola zapravo obavije oko naočala. Također, napravljene su od meke, ali izdržljive veganske kože, a unutar njih se, s obje strane nalaze jastučići koji štite stakla od ogrebotina. 

Tri modela ovih futrola koja za sada postoje u ponudi, uz kvalitetu, apsolutno su nas osvojila i svojim bojama i motivima koji se nalaze na mjestu stakala. Preslatki model Santorini krasi tirkizna boja te dva velika cvijeta dok preslatka futrola Venzia dolazi u nježno ružičastoj boji s dva velika srca za prave romantičarke. Uz ova dva razigrana modela, tu je i futrola Casablanca koja je sive boje s dva velika, mačkasta oka i djeluje baš odvažno. 

S obzirom na to da su ove futrole toliko lijepe i zanimljive, bila bi prava šteta sakriti ih od svih pogleda i nositi u torbi. Na sreću, na njima postoji i kopča s kojom se mogu zakačiti na bilo koju torbicu, hlače, remen... Ma na što god poželimo. 

 | Autor: Instagram @arte_luna_official Instagram @arte_luna_official Foto: Instagram @arte_luna_official

Ove futrole mogu se nabaviti na službenoj Arte Luna stranici i to po cijeni od 89 eura. No, trenutno za sve tri futrole vrijedi i popust od 30 posto pa njihova cijena sada iznosi 62,30 eura. Također, za sve narudžbe vrijedi besplatna dostava. 

Photo: Instagram @arte_luna_official

Komentari 0