Moda

Prekrasan kombinezon zgodne brinete ukrao je svu pažnju na špici

  • Kombinezone obožavamo jer u jednom odjevnom komadu već imamo cijeli outfit!
  • Zna to i zgodna prolaznica koja se odlučila za sivo-plavi kombinezon koji se veže oko vrata i pokazala kako jednostavan kroj može biti jako efektan
  • Upravo je on preuzeo svu pažnju jer ga je spojila s tek nekoliko detalja među kojima su i bijela torbica i bijele sandale

Stigli smo u posljedni dio ljetnoga razdoblja, vrijeme idealno za pokazivanje malo preplanule puti kroz puno lepršavih tkanina. Osim toga, užurbani dani u koje se polako vraćamo smanjuju i količinu vremena koje možemo provesti u slaganju outfita. I zato obožavamo kombinezone!

Zna to i atraktivna prolaznica iz Zagreba koja je prošetala dugi lepršavi kombinezon, elegantan i casual u isto vrijeme. U gornjem je dijelu uzak i veže se oko vrata te otkriva njezina preplanula ramena i ruke, dok ga u donjem dijelu krase široke nogavice.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Kombinezon je zanimljive sivo-plave boje, a njegov je rub oko struka ukrašen i s nekoliko gumbića. Jednostavnog je kroja, a cijelu je kombinaciju zgodna brineta upotpunila s minimalističkim detaljima.

Možda vas zanima Severinin lepršavi, plavi hit-kombinezon izaziva zavist - morale smo pronaći slične u trgovinama Rubrika Moda Moda

Budući da se kombinezon veže oko vrata, nije bilo potrebe za pretjerivanjem s nakitom. Tako je uostalom i sva pozornost bila upravo na njemu. Da to tako i ostane, prolaznica se odlučila za decentne dodatke pa je odabrala bijelu torbicu s kratkim lančanim ručkama i bijele sandale s nekoliko remenčića oko prstiju.

Možda vas zanima S ovim bež kombinezonom bit ćeš u jednom potezu sređena od glave do pete Rubrika Moda Moda

Look je zaokružila velikim sunčanim naočalama s metalnim okvirima i satom. Ova atraktivna brineta zna da je ponekad manje zapravo više i da jedan kombinezon često može postići puno više nego spektakularne kombinacije. Uz jedan odjevni predmet do fantastičnog izgleda!

Ovaj je outfit toliko jednostavan, a tako efektan da smo se zaljubile već na prvi pogled. A kako i ne bismo kad kombinezon izgleda ovako genijalno!

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0