Moda

Predstavljena je nova službena kampanja BIPA FASHION.HR-a

Kampanja kojoj je u fokusu eterična ljepota i nadrealna, sanjarska atmosfera, priziva novu kreativnu snagu koja će unijeti svježinu na hrvatskoj modnoj sceni

Ususret modnom proljeću, koje će obilježiti najveći tjedan mode u regiji, BIPA FASHION.HR predstavlja službenu kampanju koju potpisuje poznati modni fotograf Franjo Matković. Već sezonama se ususret tjednu mode, nestrpljivo iščekuje kampanja koja uvijek iznova šalje ključnu poruku aktualnog modnog trenutka. BIPA FASHION.HR kao najveća platforma za predstavljanje poznatih modnih imena, ove sezone otvara vrata novim i svježim kreativnim pričama. Službena kampanja nagovještava buđenje nekih novih trendova i modnu renesansu u nikad uzbudljivijim vremenima. 

 | Autor: arhiva arhiva

Matković, kao nagrađivani fotograf, ne robuje pravilima i izbjegava klišeje, a svake sezone postavlja nove standarde. Ususret proljetno-ljetnim kolekcijama, Matković spretno koristi česti motiv – cvijeće – na sasvim drugačiji način. „Proljeće i cvijeće su svojevrstan simbol buđenja, novog početka, mladosti, a to su sve poruke koje smo željeli komunicirati. Pored toga, imajući na umu da se radi o platformi koja promiče kreativce, bitno mi je da fotografije imaju i određeni vizualni pomak u pomalo likovni, nadrealni svijet. Vjerujem da je važno konstantno naglašavati kako treba maštati i  izaći izvan svojih okvira, jer sve što zamislimo, moguće je ostvariti“, objasnio je Matković gdje je pronašao inspiraciju ove sezone.

 | Autor: arhiva arhiva

Kampanja kojoj je u fokusu eterična ljepota i nadrealna, sanjarska atmosfera, priziva novu kreativnu snagu koja će unijeti svježinu na hrvatskoj modnoj sceni. Zaštitno lice kampanje je Jasmina Ćerimagić iz agencije Talia model. Make up je djelo vodećeg make up artiste Saše Jakovića u suradnji s Bipom kao generalnim sponzorom tjedna mode, dok se za frizure pobrinuo Kevin Murphy - službeni sponzor tjedna mode pod vodstvom kreativne direktorice Katice Topčić. Za styling je zaslužna stilistica Annika uz asistenciju Kristine Deranje

Ova 24. sezona BIPA FASHION.HR-a donosi najbolje od hrvatske mode, u najvećem paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, gdje će od 29. ožujka do 1. travnja nastupiti poznata dizajnerska imena: Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, a prvi će put u sklopu BIPA FASHION.HR.a nastupiti Arileo, Luka, Klisab, Anthony Avangard, Mirjana Klepić i Yuniku.

Photo: arhiva

Komentari 0