Moda

Predmet žudnje: Sinsay ima divan kaput od umjetne kože po vrlo povoljnoj cijeni

  • Hladnije dane najviše volimo provesti u toplim i udobnim kaputima, a kada svemu pridodamo i stylish element, dobar osjećaj je zagarantiran
  • U Sinsayju smo zapazili odličan crni model od umjetne kože koji je ukrašen efektnom bijelom vunom, također umjetnom
  • Ovaj model je istovremeno fora i elegantan, lako se prilagođava svakom stilu, a osim dizajna – oduševila nas je i vrlo povoljna cijena

Sinsay je već nekoliko sezona modna adresa koju volimo posjetiti jer, kao što smo spomenuli, po povoljnim cijenama nudi sjajne trendi komade. Iznimka nije niti ovaj jesensko-zimksi period, pa ne čudi što je ovaj model kaputa već sad jedan od najtraženijih iz asortimana. Kaput koji seže skoro do gležnja idealna je kombinacija odvažnog stila s klasičnijim modnim notama, a kako će u konačnici izgledati, ovisi o ostatku tvoje kombinacije.

 | Autor: Foto: Sinsay, kaput od umjetne kože (39,99 eura)  | Autor: Foto: Sinsay, kaput od umjetne kože (39,99 eura)

Za nešto otkačenije varijante, predlažemo da ovaj kaput nosiš u kombinaciji s čarapama u boji, suknjama i razigranim džemperima. U tom slučaju kaput će smiriti cijeli outfit te mu podariti završeni pečat koji će privlačiti sve poglede. S druge strane, ako je minimalistička estetika tvoj odabir, široke palazzo hlače ili pak popularni skinny modeli u crnoj boji, dolčevita i visoke čizme ili tenisice, savršeno će se uklopiti u kombinaciju s ovim kaputom koji će jednostavan modni izričaj učiniti nešto zanimljivijim. 

Možda vas zanima Odvažne čizme iznad koljena su savršen modni dodatak: ovih 13 pari naš su odabir! Rubrika Moda Moda

Detalj koji ovaj kaput izdvaja od drugih je umjetna vuna koja se osim u funkciji ovratnika, može pronaći i na dijelovima rukava kao i u vidu šavova duž cijelog modela. Vuna kaput čini raskošnijim i bogatijim i sviđa nam se taj, pomalo, retro prizvuk, stoga, ako je i tebi ovaj kaput zapeo za oko i poželjela si ga u kolekciji, trk u Sinsay jer smo čuli da s polica nestaje jako brzo.

 | Autor: Foto: Sinsay, kaput od umjetne kože (39,99 eura)  | Autor: Foto: Sinsay, kaput od umjetne kože (39,99 eura)

Photo: Foto: Sinsay

Komentari 0