Moda 30. kolovoza 2018.

Predivna haljina Bojane Gregorić otkriva jako seksi dio tijela

Instagram @haileybieber.

Danas svi pričaju o haljini Bojane Gregorić i kako joj nevjerojatno dobro stoji

Kao jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Bojana nas često oduševljava svojim modnim izletima, a ni ovoga puta situacija nije ništa drugačija. Stoga i ne čudi što su ženstvenost, elegancija i ljepota samo neki od epiteta koje uvijek vežemo uz njeno ime. Na svom je Instagram profilu objavila fotografiju u predivnoj blijedo ružičastoj maksi haljini, nakon čega je uslijedila lavina oduševljenih komentara njezinih pratitelja!

U opis fotografije Bojana je napisala citat književnika Meše Selimovića "Hodajmo bez razloga, radujmo se bez razloga, smijmo se bez razloga, s jedinim razlogom što smo živi i što se volimo! Kud ćeš veći razlog!". Osim divne maksi haljine domaćeg brenda Kasia Design, jedini modni dodatak koji Bojana još nosi je - osmijeh od uha do uha!

Možda vas zanima... O badiću Bojane Gregorić se priča... a mi znamo detalje Rubrika Moda Moda

Iako je odabrala maksi haljinu, Bojana je ipak otkrila jedan super seksi dio tijela - leđa! Elegantna i ženstvena Bojana svakom novom slikom izgleda nam sve bolje, a čini se kako godine ovoj ženi ne mogu apsolutno ništa. Pa, reći ćemo ovo samo jednom: 47. nikad nije izgledala bolje!

Komentari 0